Home Wedstrijdverslagen Vet St Gerdingen - Fc De Eikels Maaseik
Vet St Gerdingen - Fc De Eikels Maaseik PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 28 maart 2010 14:15

Uitslag 4 - 4. Over de wedstrijd zelf heb ik weinig te vertellen, want het was geen wedstrijd. 10 tegen 10 en Tom en ik hebben bij de tegenstander meegedaan.

Lul van de match:...........

Man van de match: Tom

Walter

Maar wat mij, en anderen de laatste tijd erg begint te storen is de mentaliteit van sommigen mensen. Als je toch zo tegen je zin komt voetballen blijf dan aub thuis, voetballen doen we nog altijd voor ons plezier. Als je dat niet kan opbrengen, waarom voetbal je dan?? Je eigen middag om zeep helpen plus de middag van anderen die er wel zin in hebben ook verpesten. En dan zwijg ik nog van de mensen die zich elke week de moeite doen om dit alles nog te regelen en in goede banen te leiden. Allemaal respectloos vind ik dat. En zo hoeft het voor mij niet meer, ik of wij spannen ons niet meer elk weekend in om zo behandeld te worden......door niemand........en zeker niet door je eigen "ploegmaten"

Regelen van poetskalender, ophalen wasgeld, telefoontjes, smsjes, de was doen en plooien, bakken van worsten, smeren van broodjes, zorgen voor water, pompen van de ballen, wedstrijden fluiten, wedstrijden regelen, verzekering in orde maken, pleinen of sporthallen regelen, bbq organiseren, opbouwen verzorgen en afbreken.....en dat allemaal om zo behandeld te worden....nee dank je wel. Ik weet betere manieren om mijn zaterdag door te brengen. Ik ben niet de enige die daar zo over denkt, dus ik schrijf dit eigenlijk in naam van velen. En ik wil geen onrust zaaien maar het moet stoppen.      

 

Reacties  

 
#12 2014-05-08 03:13
Good information. Lucky me I found your blog by accident (stumbleupon).
I have saved it for later!
Quoting
 
 
#11 Walter Den Hond 2010-04-03 10:07
De rede voor samenkomst is om eens alles op een rijtje te zetten ivm onze overgang. Zodat iedereen er min of meer toch positief tegenover kan staan. De beslissing is gevallen maar om de eventuele gevolgen en bemerkingen eens uit te leggen. En daarna het nuttige aan het aangename koppelen. Maar de datum is voor iedereen een beetje moeilijk, ook voor Xavier blijkbaar, wachten tot nader order dan maar.
Quoting
 
 
#10 2010-04-02 13:47
denk zelfs dat xavier na nu paaszondag 2 weken dicht is.
Quoting
 
 
#9 2010-04-01 13:24
waarom gaan eigenlijk nog eens samenzitten? Moeten we opnieuw stemmen of ? Zie het nut er niet goed van in eigenlijk.
Quoting
 
 
#8 Walter Den Hond 2010-04-01 07:52
Ik zou inderdaad nog eens willen samenkomen, maar paaszaterdag lijkt mij moeilijk. Voor mij tenminste, moet om 19h de eerste lading bij oma al gaan rapen. Voor andere zal het ook al aan de late kant zijn vermits we pas om 16h spelen hé. Ik stel voor volgende vrijdag 9/4 bij Xavier.
Quoting
 
 
#7 2010-03-31 23:26
'k Weet niet wat er gebeurd/gezegd is maar ik kan het me wel voorstellen. Sommigen moeten eens diep nadenken. Voetbal is en blijft een PLOEGSPORT, geen sport voor enkelingen.

Nu iets anders. Zouden we nu zaterdag na de match eens samenzitten i.v.m. onze overgang naar Beek?
Quoting
 
 
#6 Walter Den Hond 2010-03-29 22:02
Inderdaad Dave, dat is waar het om gaat, mensen met de juiste spirit......perfect voorbeeld. Nu aan de anderen om te volgen......
Quoting
 
 
#5 Weltjens Davy 2010-03-29 15:42
Int verleden is ook al soms gezegd van : kom ga er maar van af.... reactie die dan daarop volgt : nee, ik blijf staan... daar sta je dan he...
Ik vind om eens namen te noemen.... onze Koen... niet de beste van het stel, en ook soms niet de "nuchterste".... krijgt ook heel vaak naar zijn kloten tijdens de match... maar reageert nooit... dat vind ik een "goede" mentaliteit (moet natuurlijk ook niet alles pikken)... Hij doet zijn best en vind em al veel verbeterd tov in begin dat hij er bij kwam... waarom??? omdat em (soms) dingen oppikt, dingen die tegen em gezegd worden van... zou je zo of zo niet doen... wat em dan ook probeert te doen... daar zouden sommigen nog veel van kunnen leren... en een voorbeeld aan nemen.
Quoting
 
 
#4 Walter Den Hond 2010-03-29 10:34
Ik begrijp wat je daar mee wil zeggen Jan, en je hebt gelijk. maar ik hoop dan nog altijd dat dat veranderd maar niet dus. We zijn met een groep van 18, elke week 13,14 of 15 spelers, dat vind ik prima. En ik wil dat ook zo houden maar niet ten kosten van alles. Daarom vind ik het zo jammer voor de mensen die wel willen. Dat er eens een akkefietje is tijdens de wedstrijd dat mag, soms moet zelfs maar niet telkens opnieuw en op zo'n manier. Mentaliteit moet veranderen.
Quoting
 
 
#3 Op de Beeck Jan 2010-03-29 09:00
ja sorry heb mijn verslag moeten inkorten want de rest ging er niet op
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen