Home Wedstrijdverslagen Happening:KWB Kattenbos - Vet. St Gerdingen
Happening:KWB Kattenbos - Vet. St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 09 mei 2010 08:10

Uitslag 4 - 2. Weer zo'n wedstrijd waarvan ik het niet goed weet. Eerst en vooral 9 tegen 10 op een veld zo groot als dat van Barca, met een vertraging van een dik half uur wegens geen tegenstander.

Redelijk gestart vond ik met een verdiende 0 - 1, en zelfs bij 1 - 1 ging het nog vlot, maar dan liep op een of andere manier weer mis. Ik denk niet dat er op gebied van inzet iets mis was, de wil was er wel denk ik toch, maar waar liep het fout? Geen aansluiting tussen de linies, veel te ver van elkaar, slecht passing op de beslissende momenten. Wat ik dan wel goed vond is dat de bal redelijk rond ging tot aan de 16, maar dan was het over.

Ik heb de indruk dat er ofwel eens dringend gesproken moet worden ofwel snakt iedereen naar een paar weken rust om de batterijen weer eens op te laden. Nog even op de tanden bijten te beginnen  nu vrijdagavond om 19h thuis tegen een ploeg uit Diest en zaterdag thuis tegen de vet. Elen. Ik zou willen vragen op de 2 dagen met zoveel mogelijk aanwezig te zijn zodat we voldoende kunnen wisselen. 

Walter

 

Man van de match:.......

Lul van de match:Guido, niet afbellen is een zware overtreding ook voor een politieman.   

 

Reacties  

 
#5 Administrator 2010-05-11 19:08
Heb het aangepast, maar ben niet zeker of Tom de 1ste goal gemaakt heeft, kan iemand dat bevestigen?
Quoting
 
 
#4 Weltjens Davy 2010-05-11 18:54
hanske, doelpunten updaten he
Quoting
 
 
#3 Walter Den Hond 2010-05-11 10:57
Nog even op de tanden bijten Jan, het zijn de laatste wedstrijden. Trouwens op het B-plein spelen we niet meer, het is omgeploegd.
Quoting
 
 
#2 Op de Beeck Jan 2010-05-11 08:36
dat vind ik maar niks ik ga altyd met volle plezier voetballen ik kijk daar zelfs een ganse week na uit weet niet hoe dat bij jullie zit , het enige nadelige bij mij is ons eigen plein zelfs
Quoting
 
 
#1 Weltjens Davy 2010-05-10 19:15
Misschien een ideetje voor de komende seizoenen.... om tijdens de wintermaanden of feestdagen.... geen wedstrijden te plannen, zodat we dan misschien meer "rust" krijgen en terug "goesting" in de voetbal...??? weekske of 2-4 stilliggen... is maar een gedacht he.
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen