Home Wedstrijdverslagen Vet St. Gerdingen - FC Modern (Diest)
Vet St. Gerdingen - FC Modern (Diest) PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 15 mei 2010 08:24

Uitslag 1 - 2. Een extraatje, een bijkomende vrijdagavondwedstrijd tegen een ploegje wat een tegenstander zocht om hun weekendje een beetje kleur te geven.

Zij gingen bijzonder snel van start, ik denk dat we de eeerste minuten het tempo niet konden volgen. Dat resulteerde dan ook wel onmiddellijk in een tegendoelpunt, en wat vooréén. Voor de rest geen commentaar hahaha...We herstellende een beetje van deze opdoffer en begonnen zelf te voetballen, maar net opdat moment maakten zij de 0 - 2. Over en sluiten denk je dan, maar niets was minder waar. Vanaf dan speelde er volgens mij nog maar één ploeg en dat waren wij. Goed combineren, positiespel was goed, de passing, de inzet, kortom het liep....wat dan ook resulteerde in enkele dikke kansen. Jammer maar we maakten het niet af, 5 minuten voor affluiten lukte het toch, misschien iets te laat. Ik vond het een puike prestatie van ons, een collectieve goede prestatie waar ik vond weinig op aan te merken was. Alleen misschien dat we vooral in de eeerste helft veel te ver van elkaar speelde, niet vergeten het is een groot plein hé. Dat zal voor sommigen toch wat meer inspanning vragen....

Walter

Lul van de match:............

Man van de match: 13 man  

 

Reacties  

 
#5 2014-06-26 12:27
Immigration ...the time to read or check out the content or sites we have linked to below the... dedgdbafecfkadf e
Quoting
 
 
#4 2010-05-16 23:39
Leuk potje voetbal tegen een wreed jonge maar sportieve tegenstander, het laatste kwartier zelfs op het scherp van de snee.
Lul van de match : ik kan mij aansluiten bij Dave nl. 't is inderdaad niet echt verstandig uit te verdedigen door het midden.
Man van de match : de ploeg, tegen zo'n jonge ploeg een echt puike prestatie.
Quoting
 
 
#3 Walter Den Hond 2010-05-15 18:53
Wijze woorden Dave....
En die lul van de match was eigenlijk ook terecht hé......
Quoting
 
 
#2 Weltjens Davy 2010-05-15 11:34
Ok, lang genoeg gewacht, blijkbaar durft het niemand aan om een "lul" vd match te kiezen, dus zal ik me opofferen.

Het is weliswaar ene grote, maar deze keer toch maar een klein lulletje van de match :)...
Onze rechtsbuiten, rechtshalf en rechtsback van gisteren, Mark. Speler met zoveel ervaring zou moeten weten dat uitverdedigen door het midden niet mag, perfecte assist, keeper uitgetikt, verdediging op verkeerde been. :) Meteen op achtervolgen aangewezen. Sorry Mark, maar naderhand heb je je goed herpakt :) daarom ook maar een "lulletje" van de match he ;)
Quoting
 
 
#1 Weltjens Davy 2010-05-15 10:29
Ik ben hier meestal nogal negatief, maar gisteren heb ik sinds lang nog eens plezier gehad tijdens en na de wedstrijd... Had me voorgenomen dat ik ging proberen, wat mij niet zo vaak lukt, om enkel maar positief te zijn op het veld en niet te veel commentaar te geven op anderen. Is me vrij goed gelukt vind ik met dus als gevolg dat ik lol had. Moraal van dit verhaal... aan de match beginnen met positieve gedachten dan lukt het voetballen ook beter. :)
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen