Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
VET.ST.GERDINGEN - DAMSHEIDE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 30 september 2019 07:30

Uitslag 8 - 0.

Man van de match: Johan, heeft zich opgeofferd en Guido onze vaste scheidsrechter waardig vervangen.

Lul van de match: We waren weliswaar met 15, maar toch weer veel vaste afwezigen.

 

 
SCHUTTERS ZONHOVEN - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 18 september 2019 09:46

Uitslag 3 - 1.

Met een ietwat vertimmerd elftal vertrokken we naar Zonhoven. Onder weeral een lekker zonnetje mochten we ons toch weer verwachten aan een sterke tegenstander. We waren gewaarschuwd. De eerste minuten was het aftasten langs beide kanten, veel middenveld spel, zonder echt gevaar. Na een kwartiertje kregen we het iets betere van het spel, niet dominerend, maar beter in de combinaties ondanks het slechte veld. Dit mogen we toch nog wel eens benadrukken. Nog voor de pauze komen we op voorsprong, verdiend, misschien. In de tweede helft was het een heel ander verhaal. Na 30 seconden stond er al één tegenstander alleen voor onze keeper. Gelukkig zonder erg, maar dit was een voorbode voor de rest van onze tweede helft. Dankzij enkele individuele foutjes en gebrek aan organisatie over het hele terrein moesten we de wedstrijd ondergaan. Zij maken dan ook vlug de gelijkmaker, en daarna erop en erover. 3 - 1. 10 minuten voor het einde, met nog 2 wissels proberen we nog even gevaarlijk te zijn, maar het was te laat. Verdiende nederlaag. Zaterdag opnieuw.

Man van de match: joker

Lul van de match: Ondanks zijn toch behoorlijke partij, sorry Ahmed.

 
VET.ST.GERDINGEN - VET.ZUTENDAAL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 10 september 2019 13:36

Uitslag 0 - 4.

Traditioneel een moeilijke tegenstander voor ons. Maar na de goede prestatie van vorige week, en nog eens een wedstrijd op het mooie kunstgras waar we ons favoriete spelletje kunnen spelen, was iedereen vol vertrouwen. Het begin van de partij was ook gelijk opgaand, de eerste dikke kans was zelfs voor ons, alleen voor doel maar niet verzilverd. Dan gaan zij beter spelen, mede doordat bij ons de linies niet goed aansloten en zo veel te veel ruimte lieten. Zo krijgen we twee vermijdbare doelpunten voor de rust. Met frisse moed en enkele wissels beginnen we aan de tweede helft. Maar de eerste tien minuten bakken we er weinig van. Zij maken een derde en zelfs een fraaie vierde goal. Blijkbaar schieten we dan pas wakker. De motor gaat draaien en zetten ze onder druk. De paal, de doelman en vooral onszelf staan een eer reddend doelpunt in de weg. Dit mogen we wel zeggen, een doelpuntje hadden we wel verdiend, maar aan de overwinning van de mannen van Zutendaal was niets op aan te merken. Volgende week een nieuwe zware test.

Man van de match: Ahmed, sterk ingevallen. Bart en Tom, toch twee rotsen in de branding.

Lul van de match: wijzelf denk ik.

 
VET.ST.GERDINGEN - KWB KAULILLE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 02 september 2019 13:35

Uitslag 7 - 2.

Zoals B.M. in het verslag van vorige week schreef, onze eerste zware test van het nieuwe seizoen. Onder weeral een lode zon vond onze eerste thuiswedstrijd plaats. Eerst en vooral, deze wedstrijd vond niet plaats op kunstgras maar de grasmat was er zeker niet minder op, een perfect speelveld. De wedstrijd zelf dan. Vanaf het eerste fluitsignaal waren we bij de les en namen we de tegenstander bij de keel. De bal ging vlotjes rond, mooie combinaties, geen foutjes......daardoor kregen we ook onmiddellijk kansen die we dan ook vlotjes verzilverde. Na twintig minuten stonden we al op 4 - 0. We speelden mooi in blok, iedereen voerde zijn taak perfect uit. Vanaf de zijlijn was het genieten. Bij een zeldzame tegenaanval, en een klein individueel foutje konden zij tegenprikken. Rusten deden we bij 5 - 1. Na de rust, mede door het zeer warme weer en enkele wissels liep het iets moeilijker, maar bleven toch wel de betere ploeg. Inzet was er gedurende de hele match. Uiteindelijk stuurden wij ze naar huis met een droge 7 - 2. Dubbel en dik verdiende overwinning en een sportieve wedstrijd langs beide kanten. Chapeau. Als we dit elke week op de mat kunnen brengen wachten er nog mooie momenten.

Man van de match: Gert, weeral aan het kanon, deze keer tweemaal. Bart en Tom, subliem.

Lul van de match: toch iets te warm weer.

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL