Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
DAMSHEIDE - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 17 juni 2019 12:43

Uitslag 2 - 6.

Onze eerste match na ons Europees avontuur, tegen een sterk verjongd elftal.  We mogen ook even vermelden dat de grasmat er schitterend bijlag, hier kunnen veel provinciale ploegen nog wat van leren. Er waren ook enkele afwezigen, maar dat was ons niet aan te merken. Vanaf de eerste minuut waren wij duidelijk de sterkere. Het balletje ging vlotjes rond, weinig lange ballen met mooie korte combinaties. We lieten ze van het kastje naar de muur lopen. Na een kwartier stond het dan ook al 0 - 2. Dubbel en dik verdiend op dat moment. Dan op een zeldzame tegenaanval, uit buitenspel maken zij 1 - 2. Vanaf dan zijn we het noorden kwijt en komen zij even in de match. Onmiddellijk na het signaal voor de tweede helft nemen wij weer het heft in handen. Er staat nog maar één ploeg op het terrein. terug het voetbal van de eerste 20 minuten. In no time maken wij het af. Van 1 - 2 naar 1 - 6 en uiteindelijk 2 - 6. Ik moet zeggen, één van onze beste matchen van de laatste maanden. Topprestatie van ons allemaal. Nog twee wedstrijden voor de verdiende zomerstop.

W

Man van de match: het collectief, toch even misschien Gert-Jan vermelden die erg goed speelde.

lul van de match: joker

 
Veteranen Gerdingen in Europa. PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 17 juni 2019 10:36

Op vrijdag 7/6 was het weer zover. Na Praag in 2017 en Berlijn 2018 was onze bestemming voor ons buitenlandse avontuur dit jaar Keulen. Om de reis met 25 personen in 3 mini-busjes deftig te kunnen aanvatten, werden we om 9h00 ontvangen in cafe "De Dolle Haring" onze thuishaven, voor een stevig ontbijt met spek en eieren. Om 10h30 vertrok de caravaan dan richting Keulen. Na een veilige rit, een snelle incheck in het hotel werden we opgewacht door onze Belgische gids. Deze zou ons in een paar uurtjes enkele mooie plekjes van Keulen laten zien. Om 16h30 stond er een boottochtje op de Rijn geprogrammeerd met aansluitend een etentje in het Keulens Hard-Rock café. Na de maaltijd werd er nog lang nagekaart in de binnenstad.

Zaterdag 8/6 eerste wedstrijddag op Rheintal Trophy 1. De eerste 3 wedstrijden tegen één Franse en 2 Nederlandse tegenstanders liepen zoals verhoopt. 7 op 9, maar we kwamen één doelpuntje tekort om te mogen strijden voor de ereplaatsen. Dankzij de grote spelersdelegatie konden we wat roteren en kon iedereen de nodige wedstrijdjes spelen. Uiteindelijk sloten we onze eerste tornooi dag af op een 8ste plaats van 16 deelnemers.

Na een snelle hap en de wedstrijd België - Kazachstan op groot scherm in de stad volgde voor vele een tweede feestnacht.

Zondag 9/6, met vele kleine oogjes en veel te vroeg aan het ontbijt, moesten we ons opmaken voor Rheintal Trophy 2. Wedstrijd één mochten we ons al meteen meten met de winnaar van de dag ervoor. Na een duidelijke strafschop die ons ontnomen werd moesten we ons gewonnen geven tegen deze sterke Franse tegenstander. Wedstrijd 2 en 3 werden respectievelijk gewonnen en gelijkgespeeld. Jammer dat we in de cruciale momenten net iets tekort kwamen. Zaten de afgelopen feestnachten ervoor iets tussen????? Na de voorrondes konden we weeral volop roteren, mede door enkele geblesseerden kon iedereen de nodige wedstrijdminuten maken. Afsluiten deden we met een 9de plaats. Na de afscheidsceremonie bij schitterend weer, wachtte ons een lekkere maaltijd met z'n allen in een Keulens steakhouse. Hierna nog één keer het nachtleven in.

Maandagmorgen, voor velen weer te vroeg, nog een laatste ontbijt in het hotel. Uitchecken en terug naar Bree. Na de busjes volgetankt, proper gemaakt en terug naar de bestemmeling te hebben gebracht werden we verwelkomd door onze dames en onze kinderen. Het weekend afsluiten deden we dankzij een overheerlijke bbq in onze thuishaven bij Xavier in café "De Dolle Haring" met een 43-tal mensen. Waarvoor nogmaals een dikke mercie.

De resultaten waren misschien niet zoals andere jaren, maar het plezier was er zeker niet minder om. Zonder veel kleerscheuren iedereen weer veilig en wel thuis.

Nog even een welgemeende dankjewel aan iedereen die meegewerkt heeft om van dit weekend weer een geslaagde editie te maken. Topweekend.

W

Foto's volgen.

 
Happening Nieuwe Kempen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 17 juni 2019 10:04

Er was een wedstrijd voorzien op de happening van Nieuwe Kempen tegen de veteranen van Zutendaal. Helaas hebben wij deze moeten annuleren omwille van spelers tekort.

W

 
VET.ST.GERDINGEN - F.C. KREYEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 28 mei 2019 09:49

Uitslag 3 - 2.

Voorlopig onze laatste thuiswedstrijd, op het kunstgras, tegen onze vrienden uit Kreyel. Altijd een wedstrijd die alle kanten op kan, met dikwijls een nipte uitslag zoniet een gelijkspel. Dat bleek ook deze keer. Beide ploegen gingen rustig van start, beide wat aftastend. Na een paar minuten namen wij de bovenhand en waren we sterker dan hun. De bal ging goed rond, we vonden elkaar blindelings. Toch komen zij tegen de verhouding van het spel 0 - 1 voor, gelukkig en zoals zo vaak kunnen wij dit snel rechtzetten. 1 - 1, en dan gaan we op ons elan door. Het beter van het spel, kansen en voor de rust een 2 - 1 voorsprong vanop de stip. De tweede helft begon helemaal anders, zij namen het heft over en domineerden de eerste minuten, waarin zij ook gelijk maakte. Af en toe konden wij nog iets terugdoen, maar zij waren toch overheersend zonder echt gevaarlijk te zijn. Van de enkele kansjes die wij nog kregen, konden we er nog eentje van verzilveren. Een 3 - 2 voorsprong, die we met alle macht tot een goed einde konden brengen. Chapeau. Eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat een gelijkspel hier op z'n plaats geweest zou zijn. Iedere ploeg één helft.

Man van de match: sportiviteit langs beide kanten, zo moet het zijn.

Lul van de match: joker

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL