Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
Damsheide - Vet St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 23 augustus 2010 08:18

Uitslag 2 - 1. Juist 11 man, 30 graden en de Vostertfeesten in de benen dat voorspelde niet veel goeds. Maar niets was minder waar, goed gestart en eigenlijk de hele wedstrijd door op deze wijze blijven acteren. Zij het op een laag tempo maar dat was bij hun ook en bij hun was de gemiddelde leeftijd beduidend lager. Er waren kansen aan beide zijde, na enkele uitstekende reddingen van onze keeper komen zij toch op voorsprong. Kopjes hangen denk je dan maar ook dat was niet zo, we bleven verder voetballen. Na een schitterende combinatie op links maken we een prachtige gelijkmaker en verdiend want we hadden ook al enkele grote kansen gehad. De wedstrijd verliep dan weer op en neer, gelijkspel leek juist maar in de allerlaatste minuut konden zij nog scoren. jammer van het resultaat, maar de manier waarop we speelden chapeau. Velen waren nog onder hun niveau, maar op karakter kan ook veel, dat was zaterdag duidelijk. En als het hele team karakter toont kunnen we veel. Van hieruit kunnen we zeker verder bouwen. Ik vond het een aangename wedstrijd, met veel samenhorigheid, werken voor elkaar, opbouwend, geen irritaties, kortom een sterke collectieve prestatie.

Walter

Man van de match: Nico, sterke wedstrijd, inzet, strijd, rustig en een mooi doelpunt

Lul van de match: De persoon die de winnende goal scoorde, irritant, arrogant kereltje.   

 
Jaarlijkse BBQ PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 15 augustus 2010 10:07

Onze bbq wordt jaarlijks georganiseerd na een wedstrijd. Maar door omstandigheden (Loozaboys stoppen ermee) was het dit jaar anders.

Dat maakte het er niet minder leuk op. We konden een uurtje eerder starten.

Ik moet zeggen op een paar schoonheidsfoutjes na vond ik het weer een geslaagde bbq. Weer geluk gehad met het weer, wat natuurlijk al veel maakt. Wat minder positief was, er waren minder groenten gegeten en er was meer gedronken.............dat voor een sportman. Grapje

Wat ik dit jaar erg waardeerde was de medewerking van heel wat mensen, de organisatie heeft heel wat steun gekregen en dat maakt het alleen maar plezant. Langs deze weg de mensen die de tenten zijn komen helpen opbouwen, tenten gebracht hebben en in bruikleen gegeven, onze 2 barbeknoeiers, de mensen van onze jaarlijkse locatie, de mensen van de attentie, de dames van de afwas en iedereen die aanwezig was natuurlijk....bedankt. Wat ik dan ook nog erg positief vond is dat de dames zich ook wel amuseerde en dat maakt het voor hun dan ook plezant, dus volgend jaar nog meer vrouwen....

Weeral een geslaagd event, hopelijk werkt dit aanstekelijk voor de ploeggeest. Zodat we dit volgend jaar weer kunnen evenaren, met hier en daar een aanpassing (bestek en porselein niet vergeten, zwart brood bij het spek, nog meer dames, meer groenten eten)

 

Walter

 

   

 
Vet. St. Gerdingen - Gerkenboys PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 08 augustus 2010 10:16

Uitslag 1 - 1. Na 6 weken inactiviteit zijn we toch weer goed gestart vond ik. De uitslag klopte eigenlijk niet omdat we kansen kregen om 5 wedstrijden te winnen, maar het feit dat we ze creeerden was al een zeer goed teken. Dat wil zeggen dat we redelijk goed combineerden, en de bal goed lieten rond gaan. De eerste helft waren we heer en meester en daarom namen we het in het begin van de tweede helft wat te makkelijk op met als logisch gevolg de 0 - 1. Wat dat heel positief was, is dat we de draad terug opnamen en een tandje bijstaken. Met als gevolg een meer dan verdiende gelijkmaker. Daarna kregen we nog kansen op een overwinning, maar de precisie ontbrak. Maar deze precisie komt terug naarmate de conditie terugkomt, want die ontbrak bij velen. Ook daar moet ik schuld bekennen, na zes weken verlies je veel. Dus laten we op deze weg verder gaan en dan lukt het wel.

 

Walter

Man van de match: Stef, was eigenlijk op geen foutje te betrappen en verdedigde uitstekend.

Lul van de match: joker

 
Vet. St. Gerdingen - KWB Hechtel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 24 juni 2010 10:14

Afgelast wegens personeelsgebrek bij de tegenstander.

Onze laatste wedstrijd voor onze zomerstop gaat dus niet door. We hebben dus een weekje extra rust, voor sommigen misschien een welgekomen extra weekend voor anderen misschien jammer. In ieder geval beginnen we er terug aan het op zaterdag 7 augustus met een eerste thuiswedstrijd in Beek tegen de Gerkenboys. Jullie krijgen hier in ieder geval nog wel bericht van.

Op zondag 11/7 hebben we nog een babyborrel bij Tom, daar gaan jullie ook nog wel een smsje van krijgen hoe we dat praktisch afspreken.

En dan vakantie.............

Walter

 
« BeginVorige101102103104105106107108109110VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL