Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
Wijshagen - Vet. St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 02 mei 2010 07:46

Uitslag 4 - 2. Een wedstrijd die er eigenlijk geen was. De tegenstander was met 9 waarvoor wij 3 van onze spelers bij hun lieten spelen. de omstandigheden waren blijkbaar ook niet zo ideaal??????

Ik ga nu geen verslag maken omdat ik zelf niet meegespeeld met mijn ploeg en misschien een andere kijk heb. Wat ik gezien heb vond ik eigenlijk wel verbazend......

Iemand die zich geroepen voelt om een verslagje te maken.............

Vanwaar komen al die frustraties??????????

Walter

 

Ps Op vrijdag 21/5 gaan we 19h30 een vergadering houden bij Xavier.

   Wat staat er op de agenda: -onze verhuis en wat er mee gepaard gaat

                                           - datum voor onze jaarlijkse bbq

                                           - samen naar het concert van de Kreuners bij Xavier

                                             op 20/8 gedeeltelijk gesponsord door Hans.

                                           - babyborrel bij Tom

                                           - varia                                     

                               

 
Vet. St Gerdingen - Hoek VV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 25 april 2010 10:00

Uitslag 2 - 6. Beschamend. Het is niet dat zij zoveel beter waren maar onze mentaliteit de laatste tijd is verschrikkelijk. Je mag eens iets roepen op een veld en soms is dat iets harder als dat zou moeten (ook ik maak mij daar schuldig aan) maar wanneer je opzettelijk mensen gaat neerhalen of kwetsen of .....dan gaat het verkeerd aflopen. Als je met zo'n mentaliteit op een plein komt blijf erdan vanaf, dat maakt het voor de anderen en jezelf veel plezanter. Ik heb het er echt moeilijk mee wanneer mensen de groepssfeer zo verzieken door hun eigen onwil.....

Dat getuigd van weinig respect voor de tegenstander, voor je ploegmaat, voor het team....en dat is waar het allemaal om gaat. Je bent een groep en je vecht voor de groep, voetbal is nog altijd een teamsport. en wanner er iemand eens ontspoort (dat kan gebeuren) dan zet de groep dat wel recht, maar er zijn grenzen hé. Ik denk dat er een verontschuldiging naar Guido toe wel op z'n plaats is.

Laat ons nu vanaf volgende week met een propere lei beginnen en nu eens proberen er een leuke zaterdagnamiddag van te maken.  

Walter

 

Lul van de match: lijkt mij over duidelijk

Man van de match: Guido, die ondanks alles "rustig" gebleven is, en voor mij de juiste beslissingen genomen heeft. Hopelijk heeft hij goed geslapen en is hij wat vergevingsgezind en laat hij ons nog niet in de steek.      

Laatste aanpassing op maandag 26 april 2010 12:07
 
Vet. St. Gerdingen - CSM Achel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 18 april 2010 09:35

Uitslag 1 - 5. Wat overdreven resultaat,maar een terechte winnaar. Redelijk van start, maar toch door ons eigen toedoen op 0 - 2. Een paar individuele foutjes waren hier de oorzaak van, we maakten even een vuist en milderden tot 1 - 2. In de tweede helft zijn we sterk begonnen met een paar grote kansen op 2 - 2 en zelfs 3 - 2, maar de wet in het voetbal zegt............wie het niet afmaakt.....inderdaad. De rest is voor de statistieken. Een mindere wedstrijd op een slecht terrein, laat dit geen excuus zijn maar toch...combineren zat er niet in. Voor hun lukte dat iets beter, zij waren technisch ook sterker.

Walter

Lul van de match: tegenstander, die vonden het blijkbaar normaal om 15h15 te arriveren, de wedstrijd om 15h20 aan te vatten met 8 om dan even later met 13 te zijn. 

Man van de match: Bart, na een lange revalidatie een puike prestatie. 

   

 
Vet. St Gerdingen - Meeswijk PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 11 april 2010 14:41

Uitslag 2 - 1. Een uitwedstrijd wat uiteindelijk een thuiswedstrijd werd. Wat een match, geen combinaties (het plein????????), geen samenhang, holder de bolder voetbal.....ik kan zo nog even doorgaan. Slecht voetbal van beide kanten, met laat ons eerlijk zijn een meer dan verdiende winnaar. We hebben de hele wedstrijd op een onorthodoxe manier gedomineerd en verdiend op 2 - 0 gekomen, maar de laatste 10 minuten hebben wij ze zelf terug in de wedstrijd laten komen en was het nog even spannend. Een wedstrijd om vlug te vergeten, alleen het resultaat. Het beste hebben we blijkbaar voor later die dag............

Walter

Man van de match: Jos die sterk speelde vond ik en Jef omdat hij ondanks zijn drukke agenda zich toch nog even vrij gemaakt had.

Lul van de match:...........

Ps: de avondactiviteit mogen we denk ik geslaagd noemen, voor sommigen misschien minder hé Dave...

Het was een leuke avond en we hebben ons goed geamuseerd. Ik heb Jef vandaag nog gezien en ook hij was tevreden.   

 
« BeginVorige101102103104105106107108109110VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL