Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
Vet. Eksel - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 04 april 2010 09:53

Uitslag 3 - 1. Een zeer sterke ploeg, die vanaf de eerste minuut ons eigenlijk pijn deed. Ze combineerden, lieten de bal rond gaan, het enige wat wij konden doen was achter de bal lopen. Hun eerste doelpunt bleef echter uit en langzamerhand kregen we af en toe wat vat op deze wedstrijd. We kregen de eerste helft zelfs enkel kleine kansjes. Maar vanaf de 1 - 0 was het voor de eerste helft over, 3 - 0. De tweede helft was van een heel ander kaliber, we gingen goed van start met onmiddellijk een grote kans op 1 - 3, ja zelfs 2 - 3. Jammer want we speelden redelijk voetbal. Eksel was eigenlijk even niet te zien. Uiteindelijk komt die 1 - 3 dan toch op strafschop, terecht trouwens. De rest van de tweede helft blijven we de betere ploeg, zij krijgen eigenlijk zo goed als geen kansen meer. Op basis van de tweede periode hadden we misschien toch wel een gelijk spel uit de brand kunnen slepen. 3 maal alleen voor de doelman, vrije trap op de paal, kop net naast,....en ga zo maar even door. Jammer, maar hieruit kunnen we veel leren, puike collectieve prestatie.

Walter

Lul van de match: de tegenstander, ondanks hun overwicht vond ik ze niet erg sportief

Man van de match: wijzelf, zonder een kwaad woord tegen elkaar een zeer sterke collectieve prestatie.

 

 
Vet St Gerdingen - Fc De Eikels Maaseik PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 28 maart 2010 14:15

Uitslag 4 - 4. Over de wedstrijd zelf heb ik weinig te vertellen, want het was geen wedstrijd. 10 tegen 10 en Tom en ik hebben bij de tegenstander meegedaan.

Lul van de match:...........

Man van de match: Tom

Walter

Maar wat mij, en anderen de laatste tijd erg begint te storen is de mentaliteit van sommigen mensen. Als je toch zo tegen je zin komt voetballen blijf dan aub thuis, voetballen doen we nog altijd voor ons plezier. Als je dat niet kan opbrengen, waarom voetbal je dan?? Je eigen middag om zeep helpen plus de middag van anderen die er wel zin in hebben ook verpesten. En dan zwijg ik nog van de mensen die zich elke week de moeite doen om dit alles nog te regelen en in goede banen te leiden. Allemaal respectloos vind ik dat. En zo hoeft het voor mij niet meer, ik of wij spannen ons niet meer elk weekend in om zo behandeld te worden......door niemand........en zeker niet door je eigen "ploegmaten"

Regelen van poetskalender, ophalen wasgeld, telefoontjes, smsjes, de was doen en plooien, bakken van worsten, smeren van broodjes, zorgen voor water, pompen van de ballen, wedstrijden fluiten, wedstrijden regelen, verzekering in orde maken, pleinen of sporthallen regelen, bbq organiseren, opbouwen verzorgen en afbreken.....en dat allemaal om zo behandeld te worden....nee dank je wel. Ik weet betere manieren om mijn zaterdag door te brengen. Ik ben niet de enige die daar zo over denkt, dus ik schrijf dit eigenlijk in naam van velen. En ik wil geen onrust zaaien maar het moet stoppen.      

 
Vet St Gerdingen - KWB Kaulille PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 20 maart 2010 18:51

Uitslag 2 - 1. Goed van start gegaan met redelijk voetbal en dan ook vlug op voorsprong gekomen, maar vanaf dan was het weer gedaan. Deden weer mee met tegenstander die toch ook wel redelijk voetbalden, maar ons eigen spel was weer weg. Hoe komt dat? Weet het niet, we vergeten te voetballen, andere keren gingen we vlugger de lange bal gebruiken (mea culpa) maar dat was vandaag niet het geval vond ik en toch liep het mis. Het was niet zo dramatisch maar we kunnen beter.

Net voor de rust slikken we een gelijkmaker en even na de rust krijgen zij een terechte strafschop die ons in de eerste helft misschien ontnomen is geweest. Gelukkig geschied gerechtigheid en wordt deze gemist. Vanaf dan worden we weer de betere met ook genoeg kansen waar we uiteindelijk één van verzilveren. 12 op 12 niet slecht maar het spel moet beter. Slecht spelen en toch winnen, zo speel je kampioen.......

 

Walter

 

Man van de match: onze derde helft, aangenaam en gezellig.

Lul van de match: Weet ik niet.......misschien Stef om die strafschop en ons weer in de kosten brengt met weeral een nieuwe bal.........

Laatste aanpassing op maandag 22 maart 2010 10:37
 
Vet. St Gerdingen - Kiefhoek Eksel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 15 maart 2010 13:24

Met een beetje vertraging.

Uitslag 1 - 0. Valt eigenlijk niet veel over te vertellen, voetbal was dat in ieder geval niet. Zij konden het niet (met alle respect) en wij lieten het op alle vlakken afweten. Voetbaltechnisch waren we zeker de meerdere maar het kwam er niet uit. We deden mee met hun tempo, hun spel, hun ritme en dat koste ons bijna de wedstrijd. Op andere vlakken blonken we wel uit, daar moet ieder voor zich toch eens goed over nadenken, daar zijn toch zaken bij die niet door de beugel kunnen. Gelukkig is dat na de wedstrijd min of meer geregeld maar opletten dat dit niet meer voorkomt. Einde verhaal.

Volgende week opnieuw met een propere lei voor alleman. Iedereen maakt fouten, spitsen, middenvelders en verdedigers, ja zelfs de keepers maar iedereen moet de kans krijgen om van zijn fouten te leren en ze recht te zetten.

Walter  

Man van de match: overbodig

Lul van de match: overbodig

Ps We gaan nog eens allemaal samenkomen ivm onze overgang naar Beek. Ik krijg langs alle kanten signalen van ontevredenheid. Laten we dat nu eens uit klaren en dat iedereen zich nu eens uitspreekt zonder rare gezichten achteraf. 

 
« BeginVorige101102103104105106107108109110VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL