Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
Sportvrienden Hechtel - St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag 02 december 2009 09:50

Uitslag 1 - 4. We zijn goed van start gegaan, met redelijk voetbal, tegen een ook wel niet al te sterke tegenstander. Komen vlug en verdiend op 0 - 1, en blijven kansen creeeren. Maar daar wrong het blijkbaar vandaag. Na wat slordiger voetbal komen we dan toch op 0 - 2, maar door een klein foutje laten we hen toch terug in de wedstrijd komen 1 - 2. We zijn even van ons melk en vergeten te voetballen. Halverwege de tweede helft , die we slecht begonnen, missen wij een terechte strafschop en krijgen zij een onterechte strafschop. Dat is de beslissende fase in de match. De keeper stopt die strafschop en wij gaan beter draaien en in no time stellen we orde op zaken. 1 - 4, met een doelpunt uit het boekje al moet ik het zelf zeggen. Goed gespeeld met als minpuntje onze onbenutte kansen anders maak je deze ploeg makkelijk af. Toch positief om hiermee verder te gaan.


Walter

Man van de match: Andy die na een klein foutje de strafschop stopt en zich ontpopt tot matchsaver.
Lul van de match: Joker


Zijn er nog mensen die zich wensen in te schrijven voor volgende zaterdag, aarzel niet contacteer alsnog Dave zo snel mogelijk. Het zou mooi zijn om nog eens met zoveel mogelijk aanwezig te zijn. 

Laatste aanpassing op woensdag 02 december 2009 13:07
 
St Gerdingen - Zuma Bree PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
dinsdag 01 december 2009 00:00

Uitslag 0 - 2. Moeilijke partij, waarom? Goede tegenstander, stevige tegenstander (soms erover,maar wij ook), slecht veld enz....
Ik vond ons toch niet slecht beginnen, het was wat holder de bolder voetbal maar we kregen toch onze kansen, in de eerste helft zelfs een paar goede kansen. Ons zwak punt in de eerste helft was dat we de stevigheid van de tegenstander blijkbaar toch moeilijk konden inschatten. We wonnen weinig of geen duels, daar begint natuurlijk alles mee. Inzet was er wel maar de durf blijkbaar te weinig, naderhand hebben we dat toch bijgesteld vond ik. Soms was het erover, maar soms ben je genoodzaakt uit een ander vaatje te tappen. Al bij al viel het nog wel mee, maar een les in nederigheid hebben we er toch wel uit kunnen halen denk ik. De uitslag is misschien terecht, maar er is toch een wrang gevoel, deze wedstrijd kon eigenlijk alle kanten uit. Maak je in de eerste helft 1 of 2 goaltjes is het misschien anders......
Volgende week Hechtel, ken ik niet maar opnieuw ertegen aan. Vergeet het niet hé 13h30 begint de wedstrijd.


Walter

Man van de match: joker
lul van de match: wijzelf 

Laatste aanpassing op woensdag 02 december 2009 12:55
 
St Gerdingen - Fc Gerkenberg PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag 30 november 2009 00:00

Uitslag 2 - 2. Wat een draak van een wedstrijd. Al het goede van vorige week was weg. De eerste helft was  zwak, geen duelkracht, geen goede passing, kortom weinig voetbal omdat we eigenlijk met hen meevoetbalde. Toch op 1 - 0 gekomen, op dat moment toch wel verdiend omdat we toch een beetje de bovenhand hadden. De tweede helft begint dramatisch, onmiddellijk een strafschop al dan niet terecht, wat dan eigenlijk een domper zette. We herpakken ons goed en waren duidelijk de betere. We krijgen nog enkele kansen en een strafschop maar laten het liggen. Zij komen dan op een domme manier net voor het einde op 1 - 2. Gelukkig kunnen we tegen deze toch wel zwakke tegenstander nog gelijk maken. Volgende week zal het echt beter moeten want het schijnt een sterke tegenstander te zijn.


Walter


Man van de match: joker
Lul van de match: Jan en Jef mogen het uitvechten.

Ps Vergeet 28/11 niet in te schrijven hé. De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus haast je. Je kan alles regelen met Dave.......of Greet

Laatste aanpassing op woensdag 02 december 2009 13:04
 
St Gerdingen - Cauberg VV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag 29 november 2009 12:56

Uitslag 4 - 0. We hebben dus woord gehouden, en iedereen was op de afspraak. Goed gestart, met druk, pressing, inzet, kansen, kortom alles erop en eraan. Dus het resultaat hiervan kon niet lang uitblijven en resulteerde in 2 doelpunten voor de rust. Het enige minpuntje kwam net na de rust, we trokken wat terug en vergaten te voetballen. Dit heeft ons even uit ons evenwicht gebracht maar op karakter hebben we het mooi rechtgezet met nog 2 mooie doelpunten. Je ziet wel hé, met een beetje concentratie en inzet van de hele 14 of 15 man en we komen een heel eind.
De wedstrijd van gisteren heeft mij op alle gebied kunnen bekoren, inzet, spanning, samen vechten om te winnen, er voor gaan..........als dat allemaal klopt is dat onze sterkte.


Walter

Man van de match: ik vond het collectief heel sterk, maar toch weer een heel kleine attentie voor Nico 2 doelpunten en een grote inzet. Chapeau.
Lul van de match: Om iemand te noemen, de met momenten onsportieve tegenstander.


Dave, ik wens je nog een schitterende verjaardag en ik hoop met heel de ploeg dat we daartoe een klein stukje hebben kunnen bijdrage met deze zege. Voor mij mag je elke week verjaren. 

Laatste aanpassing op woensdag 02 december 2009 13:05
 
« BeginVorige101102103104105106VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL