Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
Vet. St Gerdingen - Sch. Zonhoven PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 07 maart 2010 09:31

Uitslag 3 - 2. Zwak van start gegaan. Gelijkopgaand eigenlijk, allebei de ploegen zwak. Bij ons geen beleving, geen fut, te ver van de man verdedigen......

Ik weet niet wat het was de eerste helft, we straalden niet de wil en de goesting uit om er ook maar iets van te maken, met als logisch gevolg een 0 - 1 ruststand met een tegen doelpunt wat je niet dikwijls meer zal zien.

Tweede helft was dan weer helemaal anders, de wil was plotseling terug, er werd weer gecombineerd, kansen af gedwongen, gevochten voor elke bal......kortom we waren weer aan het voetballen. Kwam het door die wissel (grapje hé Hans) of wat was het????

De rest bleef dan ook niet uit hé. Op het einde een meer dan verdiende overwinning. Volgende week proberen verder te gaan op dit elan. Als we willen kunnen we toch wel iets forceren hoor. 

 

Walter

 

Man van de match: Guido, de scheidsrechter, die voor ons even de pijn verbeet.

Lul van de match: Tom, dat stond al vast voor de match maar heeft het alleen maar erger gemaakt.

 

Ps. 10 april even in jullie agenda zetten. Jef geeft een feestje tgv zijn vervroegd pensioen en naar het schijnt is hij ook 30 jaar veteraan. Wij zijn samen met onze partner(s) uitgenodigd, dus laten we er dan ook een feestje van maken hé.  

 
Sportvrienden Hechtel - Vet.St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 28 februari 2010 09:04

Uitslag 0 - 4. Een draak van een wedstrijd zoals ze mooi zeggen. We waren nochtans zeer goed begonnen, echt zeer goed combinaties tegen een met alle respect iets mindere tegenstander. Ze werden regelmatig uit verband gespeeld maar we kregen nog geen kansen. Na een kwarties begonnen we met hun mee te voetballen en as het om zeep. Met alle gevolgen vandien, veel te ver van de man, slechte passes, weinig communicatie, irritaties (ook ik pleit schuldig) enz...

Je voelde zo aankomen als je hier scoord gaat de rest vanzelf. en zo geschiedde ook. Een kwartier voor tijd de verlossende 0 - 1. De rest is voor de boeken.

Laten we deze wedstrijd maar vlug vergeten, het was slecht, zeer slecht. Maar we hebben gewonnen, dit was het positieve.

 

Walter

Man van de match: Jan, bevrijdende doelpunt en enkel assists.

Lul van de match: Walter, kon zijn mond niet houden tegen een scheids die alles voor te lachen vond en het niet nodig vond om op tijd en stond in te grijpen. Zijn eigen woorden.   

 
Parochiehuis Bocholt - Vet St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 21 februari 2010 13:37

Uitslag 8 - 4. Een vooroorlogs resultaat met een uitzonderlijk scoreverloop.

Iets minder gestart tegen een zeer jonge en stevige ploeg. De duels waren dan soms ook wel zeer potig vond ik maar het bleef fair. Zij komen op een snelle 2 - 0 voorsprong, maar we kunnen onmiddellijk de 2 - 1 maken.En dan komt er bij ons een klik en begint het te lopen. Goede combinaties, druk, duelkracht en kansen. Snel valt de verdiende 2 - 2. Zo gaat het eigenlijk verder tot aan de rust en tot 4 - 4. Zeker verdiend. We krijgen dan nog de kansen op 4 - 5 en 4 - 6, misschien wat gevlijd maar het kon. Wat dan gebeurd is jammer, twee vermijdbare doelpunten en het is over. De 8 - 4 is dan uiteindelijk overdreven. Ik vond het eigenlijk een gemiste kans om tegen zo'n ploeg een resultaat te halen. Jammer, we hadden beter verdiend. Ik heb bijna de hele wedstrijd vanop de zijlijn gevolgd en ik vond ons goed spelen, we lagen zeker niet onder.

Als we volgende week zo spelen gaan die van Hechtel niet veel leer zien.....

 

Walter

 

Man van de match: Jan en Nico met hun 2 doelpunten

Lul van de match: Stef en Andy als ik toch iemand moet noemen voor de 5 - 4 en 6 - 4. Dat waren de kantelmomenten in de match.    

 
St Gerdingen - Real Damsheide PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 14 februari 2010 08:36

Afgelast. Maar geen erg. We hebben weer van de nood een deugd gemaakt en een gezellig partijtje onder elkaar gespeeld. Met als afsluiter ouderwetse boterhammen met heikéés en mosterd. Naderhand is de Jagermeister op tafel gekomen en dat maakte het zeer interessant. De tongen kwamen los.....

Het was een leerrijke en gezellige avond.

Walter

 
« BeginVorige101102103104105106107108109110VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL