Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
Vet. St. Gerdingen - KWB Hechtel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 24 juni 2010 10:14

Afgelast wegens personeelsgebrek bij de tegenstander.

Onze laatste wedstrijd voor onze zomerstop gaat dus niet door. We hebben dus een weekje extra rust, voor sommigen misschien een welgekomen extra weekend voor anderen misschien jammer. In ieder geval beginnen we er terug aan het op zaterdag 7 augustus met een eerste thuiswedstrijd in Beek tegen de Gerkenboys. Jullie krijgen hier in ieder geval nog wel bericht van.

Op zondag 11/7 hebben we nog een babyborrel bij Tom, daar gaan jullie ook nog wel een smsje van krijgen hoe we dat praktisch afspreken.

En dan vakantie.............

Walter

 
Schutters Zonhoven - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 21 juni 2010 07:13

Uitslag 7 - 3. Goed aan de wedstrijd begonnen, vond ik met redelijk voetbal. Bij hun eerste tegenaanval na een 15-tal minuten was het meteen raak. maar geenerg we pakten heel snel de draad weer op en in no time stond het 1 - 2. Net voor de rust kregen weer een te vermijden doelpunt tegen 2 - 2. Maar niemand ging met een slecht gevoel de kleedmers binnen, er heerste een sfeer van, we gaan dat rechtzetten en hier met de overwinning lopen. Zij voerden onder de rust 3 wissels uit en daar hadden we niet onmiddellijk een antwoord op, bij iedere tegenaanval was het raak. Van 2 - 2 naar 7 - 2. De 7 - 3 is dan voor de statistieken, maar toont wel dat we eigenlijk tijdens de wedstrijd onze kop niet lieten hangen en verder bleven voetballen. Laten we met deze positieve noot maar eindigen en zaterdag onze laatste wedstrijd zo aanvatten.

Walter

Lul van de match: joker

Man van de match: onze talrijk aanwezige supporters.i  

 
Jactoos - Vet. St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 13 juni 2010 09:19

Uitslag 4 - 1. Van bij het begin was dit al geen echte wedstrijd meer, bij de tegenstander was er personeelsgebrek. Dus uit solidariteit leek het mij beter 2 spelers van ons af te staan zodat we toch allemaal er een leuke partij van konden maken. Weet niet of ik een objectief verslagje kan maken omdat ik bij de tegenpartij meedeed.

De wedstrijd begon hij eigenlijk een beetje holder de bolder, er zat van beide partijen weinig voetbal in. Bij de Jactoos zat er tijdens de hele wedstrijd weinig spel in maar de wil om te winnen, om duels aan te gaan, om de bal achterna te gaan, kortom karakter was er. Dat mistte ik bij onze ploeg, er zat helemaal geen bezieling in, er was geen ploeg, en degene die dan toch wilden hadden weinig of geen steun. Dan krijg je zo'n resultaat. Heb de indruk dat het tijd wordt dat er even een pauze komt, zodat de batterijen even opgeladen worden. Nog 2 wedstrijden, volgende week naar Zonhoven en dan nog thuis tegen Hechtel. Dan kunnen we enkele weken herbronnen en in augustus met nieuwe moed starten in Beek.

 

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: joker 

 
Vet. St Gerdingen - Frontboys PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 06 juni 2010 08:48

Uitslag 3 - 1. Met een noodploeg goed van start gegaan, de balcirculatie was zelfs redelijk vond ik op een slecht veld en een nieuwe ploeg. Dwongen ook onmiddellijk enkele kansen af maar konden ze niet verzilveren. Na ongeveer 20 minuten komen zij eigenlijk even dreigen en maken daar onmiddellijk een te vermijden doelpunt. Dat brengt ons even uit ons evenwicht tot aan de rust. Maar vanaf het moment dat we aan de tweede helft beginnen merk je dat er maar één ploeg kans maakt op een overwinning. Het duurde nog even maar uiteindelijk maken we het af op enkele minuten. 3 - 1, meer dan verdiende overwinning naar mijn mening. In deze hitte en op een zeer slecht veld toch blijven voetballen chapeau.

 

Walter

Man van de match: Kevin, met een puike prestatie , Erwin met zijn definitieve come-back en Koen als keeper een goede prestatie als voorstopper.

Lul van de match: de vele afwezigen, wil hiermee niemand viseren. Iedereen kan wel eens afzeggen maar deze week waren erdat veel tegelijk. Vandaar.........niets achter zoeken. Volgende week komen er weer enkele terug dus probleem opgelost.

Laatste aanpassing op maandag 07 juni 2010 11:32
 
« BeginVorige101102103104105106107108109110VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL