Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
Postleu Maaseik - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 24 januari 2010 08:50

Uitslag 3 - 2. Pas de tweede wedstrijd van het nieuwe jaar, wegens het slechte weer van de afgelopen weken, en voor het eerst sinds heel lang nog eens juist met 11. We hadden heel wat afwezigen wegens blessures en andere beletsels. Maar dit was geen excuus hoor alleen maar een vaststelling omdat we dit niet meer gewoon waren.

Nu de match, zij waren snel van start gegaan met vlugge combinaties en infriltraties. Dit bracht ons een beetje van de wijs, maar na een tiental minuten vonden we ons eigen ritme en begonnen we aardig mee te doen. Daar kwamen ook kansen van en uiteindelijk ook de doelpunten. Van 0-1 naar 1-2. De gelijkmaker van hun kant en de 3 - 2 vielen veel te vlug na onze voorsprong en dit heeft ons eventjes gedestabiliseerd. Maar tot aan de rust hebben we dit kunnen vasthouden.

Tweede helft was iets minder maar daarom kregen wij en zij niet minder kansen, het had 6 - 2 of net zo goed 4 - 4 kunnen zijn. Een gelijkspel had er ingezeten maar eerlijk is eerlijk ik denk dat de uitslag verdiend was. Het was een leuke partij op een goed veld met een zeer goed scheidsrechter, dat mag ook eens gezegd worden.

Walter

 

Man van de match: Nico en Andy, 2 doelpunten en enkele sublieme reddingen.

Lul van de match: joker

 
Vet. St. Gerdingen - Boseind Neerpelt PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 10 januari 2010 11:49

Afgelast wegens het slechte weer. Maar we hebben van de nood een deugd gemaakt, en een kleine vergadering ingelast om eens over onze toekomst te praten.

Het was een positieve bijeenkomst en het verslag volgt.

 

Walter

 
Dennegaerde As - Vet.St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 03 januari 2010 10:09

Uitslag 4 -3. De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar, in de sneeuw en vrieskou, maar toch nog best mogelijk. Zij begonnen iets gretiger aan de wedstrijd en waren dominanter wat vlug hun eerste doelpunt opleverde. Zij hadden ook al enkel kansen gehad, door wat verdedigende foutjes. Maar gaandeweg de eerste helft lukte het ons beter en kregen we ook kansen.  Twee daarvan verzilverd, zo konden we gaan rusten met een 1 - 2 voorsprong. De tweede helft was nog maar enkele minuten oud of we keken al tegen een 3 - 2 achterstand aan. Gebrek aan organisatie door de drie wissels??? We probeerde ons te herstellen door toch nog terug te vechten, wat positief is, maar eerlijk is eerlijk zij waren toch iets sterker in de duels. Bij 4 - 3 mochten we nog even hopen maar dat was toch teveel van het goede. Leuke wedstrijd, sportief vooral, uitslag viel tegen maar voor de rest een positieve start voor 2010.

 

Walter

Man van de match: Nico 3 doelpunten

Lul van de match: die zal ik op mij nemen, mijn slechte inspeelpass begin tweede helft leverde hun onmiddellijk de gelijkmaker op. Achteraf gezien iets te vlug.   

 
St Gerdingen - Sportvrienden Hechtel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 27 december 2009 10:22

Wedstrijd afgelast. Maar we maken van de nood een deugd en laten het niet aan ons hart komen. We speelden een onderling partijtje in de sneeuw. Heel leuk. Daarna een heerlijke douche, en dan een worstenbroodje met een iets daarbij.....meer moet dat niet zijn. De afwezigen hadden ongelijk.

 

Walter

 

Man van de match: Mark met zijn ongelooflijke gelijkmaker in de laatste seconden........

Lullen van de match: inderdaad het zijn er 2, de Op de Beeck's. Ik vind het jammer dat jullie niet of tijdens de wedstrijd iets lieten weten. Er zijn mensen die alle moeite doen om er toch nog iets van te maken, de worstenbroodjes waren besteld en zijn speciaal afgehaald, betaald......  

 
« BeginVorige101102103104105106107108109110VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL