Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
Vet. St. Gerdingen - Vet. Peer SV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 30 mei 2010 11:02

Uitslag 1 - 2. Als iemand zich geroepen voel voor een verslagje, vermits ik er zelf niet was.

Voor volgende week heb ik 8 man, ik ga mijn best doen om er 11 bijeen te krijgen, hebben nog wel een paar opties dus nog niet panikeren. Waar we onze wedstrijd gaan spelen weten we nog niet, dat zullen we ook nog wel oplossen. De manier van handelen van St Bree vond ik in ieder geval zeer droevig.....het zei in ieder geval veel over hun en niets over ons. Zeer droevig.....zij gaan er meer last van hebben dan wij. 

Laatste aanpassing op zondag 30 mei 2010 11:56
 
Lanaken SK - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 24 mei 2010 09:23

Uitslag 1 - 1. Er zijn blijkbaar toch nog zeer slechte velden hoor, wel dit was er eentje van. Voor de rest weinig te vertellen,  weertje was goed, mentaliteit was goed, combinaties met momenten goed (slecht veld) kortom we speelden goed voetbal vond ik. Het was de eerste helft een gelijkopgaand duel met weinig grote kansen aan beide zijden. Tijdens de rust hadden we blijkbaar allemaal het gevoel dat er hier iets te rapen viel, en dat bleek ook onmiddellijk zo te zijn, 0 - 1. Dan maken we denk ik een klein foutje en trekken we een beetje terug en laten één speler te veel los. Langs hem kwam dan ook de gelijkmaker. Wij kregen nog enkele grote kansen , maar uiteindelijk was de uitslag misschien terecht. Iedereen tervreden???? Er had iets meer ingezeten, maar we speelden toch weer verzorgd voetbal met een goed balcirculatie op een zeer moeilijk veld, en de inzet was weer ok, dus op zo'n basis moet het verder.

 

Walter

Man van de match: Stef speelde een vlekkeloze partij, elk duel was voor hem, balletje afpakken en inleveren, zo moet het.

Lul van de match: zal mezelf opzetten, met veel slechte passes zeker eerste kwartier, daarna ging het beter, maar toch een onvoldoende.   

 
Vet. St. Gerdingen - Vet. Elen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 15 mei 2010 19:08

Uitslag 5 - 4. Na gisteren weeral een leuke pot voetbal met op het einde een terechte winnaar. Redelijk goed begonnen, de combinaties waren goed maar we grepen toch nog iets te vlug naar de lange bal.  Dat sterke begin uitte zich ook wel vlug in een verdiende 1 - 0 voorsprong, maar jammer genoeg door een beetje verkeerd te verdedigen lieten we ze in de wedstrijd komen 1 - 1. Niet getreurd na enkele grote kansen werd het dan toch 2 - 1, maar weer verdedigen we niet 100% correct en wordt het 2 - 2 en 2 - 3. Dan de tweede helft nog één ploeg die leuk voetbal brengt, inderdaad wij. Maar een voetbalwet zegt: " wie de kansen niet benut...." en inderdaad 2 - 4. Maar het sterke van het verhaal is dat de kopjes niet gingen hangen en ik had op geen elk moment het gevoel had dat dit een verloren zaak was. We vochten op een positieve en vooral collectieve manier terug en wonnen dan nog verdiend met 5 - 4.Je ziet  als je als team aan hetzelfde zeil trekt kan je een heel stuk komen, dat hebben we gisteren en vandaag bewezen. Dus iemand die zegt dat we het niet kunnen......

 

Walter

Lul van de match:..........neen deze keer niet Marc......maar ik kan echt niemand bedenken.

Man van de match: lijkt me duidelijk....op het juiste moment wisselen en dan het ook nog afmaken dat is antwoorden op het veld......en laat de commentaar nu maar komen hahahaha 

 
Vet St. Gerdingen - FC Modern (Diest) PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 15 mei 2010 08:24

Uitslag 1 - 2. Een extraatje, een bijkomende vrijdagavondwedstrijd tegen een ploegje wat een tegenstander zocht om hun weekendje een beetje kleur te geven.

Zij gingen bijzonder snel van start, ik denk dat we de eeerste minuten het tempo niet konden volgen. Dat resulteerde dan ook wel onmiddellijk in een tegendoelpunt, en wat vooréén. Voor de rest geen commentaar hahaha...We herstellende een beetje van deze opdoffer en begonnen zelf te voetballen, maar net opdat moment maakten zij de 0 - 2. Over en sluiten denk je dan, maar niets was minder waar. Vanaf dan speelde er volgens mij nog maar één ploeg en dat waren wij. Goed combineren, positiespel was goed, de passing, de inzet, kortom het liep....wat dan ook resulteerde in enkele dikke kansen. Jammer maar we maakten het niet af, 5 minuten voor affluiten lukte het toch, misschien iets te laat. Ik vond het een puike prestatie van ons, een collectieve goede prestatie waar ik vond weinig op aan te merken was. Alleen misschien dat we vooral in de eeerste helft veel te ver van elkaar speelde, niet vergeten het is een groot plein hé. Dat zal voor sommigen toch wat meer inspanning vragen....

Walter

Lul van de match:............

Man van de match: 13 man  

 
« BeginVorige101102103104105106107108109110VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL