Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
St Gerdingen - Cauberg VV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag 29 november 2009 12:56

Uitslag 4 - 0. We hebben dus woord gehouden, en iedereen was op de afspraak. Goed gestart, met druk, pressing, inzet, kansen, kortom alles erop en eraan. Dus het resultaat hiervan kon niet lang uitblijven en resulteerde in 2 doelpunten voor de rust. Het enige minpuntje kwam net na de rust, we trokken wat terug en vergaten te voetballen. Dit heeft ons even uit ons evenwicht gebracht maar op karakter hebben we het mooi rechtgezet met nog 2 mooie doelpunten. Je ziet wel hé, met een beetje concentratie en inzet van de hele 14 of 15 man en we komen een heel eind.
De wedstrijd van gisteren heeft mij op alle gebied kunnen bekoren, inzet, spanning, samen vechten om te winnen, er voor gaan..........als dat allemaal klopt is dat onze sterkte.


Walter

Man van de match: ik vond het collectief heel sterk, maar toch weer een heel kleine attentie voor Nico 2 doelpunten en een grote inzet. Chapeau.
Lul van de match: Om iemand te noemen, de met momenten onsportieve tegenstander.


Dave, ik wens je nog een schitterende verjaardag en ik hoop met heel de ploeg dat we daartoe een klein stukje hebben kunnen bijdrage met deze zege. Voor mij mag je elke week verjaren. 

Laatste aanpassing op woensdag 02 december 2009 13:05
 
« BeginVorige111112113114115116VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL