Home Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslag
HEES KESSENICH - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 04 februari 2020 09:54

Uitslag: 3 - 2.

Last-minute heeft onze wedstrijdorganisator nog iets kunnen vastleggen. Onze tegenstander (KWB Hechtel) had een dubbele boeking. Evenals op 28/11, de terugmatch hadden zij dubbel ingeboekt. Ook dan spelen wij tegen Hees Kessenich.

Na een nacht met veel regen en op de sowieso zware terreinen van Kinrooi, beloofde dit een fysiek moeilijk match te worden. Bij aanvang van de partij bleek al snel dat wij er klaar voor waren. We domineerden het spel. Al snel kwamen de eerste kansen, maar deze werden vooralsnog niet benut. De druk bleef aanhouden. Gelukkig konden we uiteindelijk toch op voorsprong komen, verdiend. Bij een zeldzame tegenaanval en met een zondagsschot in de winkelhaak stonden de bordjes gelijk. Onze vechtlust werd er niet minder om. We bleven aandringen. Gelukkig kwamen we terug op voorsprong. Deze had gezien het aantal kansen al veel hoger mogen zijn. Weeral een zeldzame tegenaanval, al dan niet buitenspel komen zij langszij. Toch wilden we kost wat kost de overwinning in de wacht slepen. Na een duidelijke handsbal in het strafschopgebied bleef ook hier de scheidsrechter resoluut. Niks gezien, waren zijn woorden. Nog 2 minuten te spelen, we bleven aandringen....alles en iedereen in de aanval....hadden we beter niet gedaan. De bal word wild naar voren getrapt en hun snelle spits maakt er op een diefje 3 - 2 van. Einde partij. Weeral een duidelijk vermijdbaar verlies. Toch chapeau voor de vechtlust die we gedurende de hele partij ten toon spreidde. Helaas zonder resultaat, maar die gaan komen. Zulke wedstrijden kom je tegen, je kan ze 10 keer spelen en je wint er 9...... dit was dan die ene keer. Eén les hebben we wel geleerd, foutjes zowel aanvallend als verdedigend worden afgestraft.

Man van de match: Filip, toch maar weer goed geregeld.

Lul van de match: joker

 
VET.ST.GERDINGEN - KWB KAULILLE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 04 februari 2020 09:33

Uitslag: 2 - 2

 
F.C. KREYEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 22 januari 2020 11:07

Uitslag: 4 - 1.

Weeral een bijna volledige kern, richting Bocholt voor een traditionele moeilijke faire en fijne tegenstander. De 4 a 5 laatste confrontaties konden zij in iedere geval niet meer van ons winnen. Maar toch bleven we op onze hoede. De grasmat voorspelde eigenlijk al weinig goeds, ook hun materiaal (wedstrijdballen) mocht iets meer aandacht aan besteed worden. Ofwel te slap, keihard of zeker versleten...….zijn we excuses aan het zoeken....misschien wel. Maar een goede mat en goede ballen zijn nu één maal belangrijk voor een voetballende ploeg. De wedstrijd zelf begon aarzelend, was echt wel moeilijk om de bal netjes onder controle te houden. We hadden het gevoel iets de bovenhand te hebben zonder echt gevaarlijk te zijn, maar bij hun allereerste kans komen zij op voorsprong. Normaal voor ons niet altijd een probleem, meestal een signaal om tandje bij te steken. We bleven ook aandringen, maar weeral bij een volgende tegenaanval komen zij op 2 - 0. Even gingen de kopjes naar beneden met wat irritatie hier en daar. Onder de rust allemaal de koppen bij elkaar en het zou goed komen. Vechtlust was terug, druk op de bal, kansen ook, maar scoren bleef moeilijk. In die fase van de match, raakte zij geen bal. Een kwartier voor tijd konden we gelukkig tegenscoren, 2 - 1. Dit gingen we nog pakken. De mentaliteit was er. Kansen bleven ook komen, maar weeral een zeldzame tegenaanval, mede door onze offensieve drang gaat onze keeper even in de fout...3 - 1. Match gespeeld. De 4 - 1 is voor de statistieken. Denk dat zij uit 6 kansjes 4 keren scoren. Toch chapeau voor het karakter en inzet wat we getoond hebben. We hadden allemaal het gevoel dat de betere niet gekregen heeft wat zij eigenlijk verdiende, maar dit is voetbal. Toch mogen we concluderen ondanks dit verlies het toch een leuke, faire ploeg blijft. Aangenaam om tegen te spelen.

Man van de match: Koen, Bart, Bart en Erwin vol ervoor gaan.

Lul van de match: zonder afbreuk te doen aan de arbitrage, maar zijn beslissingen waren niet altijd correct, maar dat zeggen ze van onze scheidsrechter ook soms.....

 

 
VET.ST.GERDINGEN - F.C. BROEKDUIVELS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 15 januari 2020 10:49

Uitslag: 5 - 2.

Nadat we vorige week weer met beide voetjes op de grond gezet werden, hadden we deze week iets goed te maken. Met een ruime kern, wat maakte dat we veel moesten schuiven, ook niet altijd een voordeel. Op een drassig veld, wat lang geleden was, moesten we deze opdracht vervullen. Net na het eerste fluitsignaal, was het net of dat iedereen perplex stond. De tegenpartij werd niet aangevallen en kon zo naar het doel lopen en afronden. Blijkbaar zijn we toen pas wakker geschoten. Gelukkig konden we de situatie snel rechtzetten en gelijkmaken. tot overmaat van ramp komen zij even later weer op voorsprong door een te vermijden vrije trap. Opnieuw toonden we weerbaarheid en stonden de bordjes snel weer gelijk. Vanaf toen werden we beter en sterker. Dit resulteerde nog in een 3 - 2 voorsprong aan de rust. In de tweede helft gingen we door op ons elan, kregen nog verschillende mooie kansen. We konden er echter nog maar twee van verzilveren. Wat resulteerde in een 5 - 2 voorsprong op het einde. Een terechte overwinning. Deze uitslag had hoger kunnen oplopen maar met dit resultaat kan iedereen tevreden zijn. Chapeau na de opdoffer van vorige week.

Man van de match: Carl, heeft de opdracht van Guido zonder verpinken overgenomen en zeer goed gedaan.

Lul van de match: joker

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL