Home
Wedstrijdverslag


Vet. St Gerdingen - Hoek VV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 25 april 2010 10:00

Uitslag 2 - 6. Beschamend. Het is niet dat zij zoveel beter waren maar onze mentaliteit de laatste tijd is verschrikkelijk. Je mag eens iets roepen op een veld en soms is dat iets harder als dat zou moeten (ook ik maak mij daar schuldig aan) maar wanneer je opzettelijk mensen gaat neerhalen of kwetsen of .....dan gaat het verkeerd aflopen. Als je met zo'n mentaliteit op een plein komt blijf erdan vanaf, dat maakt het voor de anderen en jezelf veel plezanter. Ik heb het er echt moeilijk mee wanneer mensen de groepssfeer zo verzieken door hun eigen onwil.....

Dat getuigd van weinig respect voor de tegenstander, voor je ploegmaat, voor het team....en dat is waar het allemaal om gaat. Je bent een groep en je vecht voor de groep, voetbal is nog altijd een teamsport. en wanner er iemand eens ontspoort (dat kan gebeuren) dan zet de groep dat wel recht, maar er zijn grenzen hé. Ik denk dat er een verontschuldiging naar Guido toe wel op z'n plaats is.

Laat ons nu vanaf volgende week met een propere lei beginnen en nu eens proberen er een leuke zaterdagnamiddag van te maken.  

Walter

 

Lul van de match: lijkt mij over duidelijk

Man van de match: Guido, die ondanks alles "rustig" gebleven is, en voor mij de juiste beslissingen genomen heeft. Hopelijk heeft hij goed geslapen en is hij wat vergevingsgezind en laat hij ons nog niet in de steek.      

Laatste aanpassing op maandag 26 april 2010 12:07
 
Vet. St. Gerdingen - CSM Achel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 18 april 2010 09:35

Uitslag 1 - 5. Wat overdreven resultaat,maar een terechte winnaar. Redelijk van start, maar toch door ons eigen toedoen op 0 - 2. Een paar individuele foutjes waren hier de oorzaak van, we maakten even een vuist en milderden tot 1 - 2. In de tweede helft zijn we sterk begonnen met een paar grote kansen op 2 - 2 en zelfs 3 - 2, maar de wet in het voetbal zegt............wie het niet afmaakt.....inderdaad. De rest is voor de statistieken. Een mindere wedstrijd op een slecht terrein, laat dit geen excuus zijn maar toch...combineren zat er niet in. Voor hun lukte dat iets beter, zij waren technisch ook sterker.

Walter

Lul van de match: tegenstander, die vonden het blijkbaar normaal om 15h15 te arriveren, de wedstrijd om 15h20 aan te vatten met 8 om dan even later met 13 te zijn. 

Man van de match: Bart, na een lange revalidatie een puike prestatie. 

   

 
Vet. St Gerdingen - Meeswijk PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 11 april 2010 14:41

Uitslag 2 - 1. Een uitwedstrijd wat uiteindelijk een thuiswedstrijd werd. Wat een match, geen combinaties (het plein????????), geen samenhang, holder de bolder voetbal.....ik kan zo nog even doorgaan. Slecht voetbal van beide kanten, met laat ons eerlijk zijn een meer dan verdiende winnaar. We hebben de hele wedstrijd op een onorthodoxe manier gedomineerd en verdiend op 2 - 0 gekomen, maar de laatste 10 minuten hebben wij ze zelf terug in de wedstrijd laten komen en was het nog even spannend. Een wedstrijd om vlug te vergeten, alleen het resultaat. Het beste hebben we blijkbaar voor later die dag............

Walter

Man van de match: Jos die sterk speelde vond ik en Jef omdat hij ondanks zijn drukke agenda zich toch nog even vrij gemaakt had.

Lul van de match:...........

Ps: de avondactiviteit mogen we denk ik geslaagd noemen, voor sommigen misschien minder hé Dave...

Het was een leuke avond en we hebben ons goed geamuseerd. Ik heb Jef vandaag nog gezien en ook hij was tevreden.   

 
Vet. Eksel - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 04 april 2010 09:53

Uitslag 3 - 1. Een zeer sterke ploeg, die vanaf de eerste minuut ons eigenlijk pijn deed. Ze combineerden, lieten de bal rond gaan, het enige wat wij konden doen was achter de bal lopen. Hun eerste doelpunt bleef echter uit en langzamerhand kregen we af en toe wat vat op deze wedstrijd. We kregen de eerste helft zelfs enkel kleine kansjes. Maar vanaf de 1 - 0 was het voor de eerste helft over, 3 - 0. De tweede helft was van een heel ander kaliber, we gingen goed van start met onmiddellijk een grote kans op 1 - 3, ja zelfs 2 - 3. Jammer want we speelden redelijk voetbal. Eksel was eigenlijk even niet te zien. Uiteindelijk komt die 1 - 3 dan toch op strafschop, terecht trouwens. De rest van de tweede helft blijven we de betere ploeg, zij krijgen eigenlijk zo goed als geen kansen meer. Op basis van de tweede periode hadden we misschien toch wel een gelijk spel uit de brand kunnen slepen. 3 maal alleen voor de doelman, vrije trap op de paal, kop net naast,....en ga zo maar even door. Jammer, maar hieruit kunnen we veel leren, puike collectieve prestatie.

Walter

Lul van de match: de tegenstander, ondanks hun overwicht vond ik ze niet erg sportief

Man van de match: wijzelf, zonder een kwaad woord tegen elkaar een zeer sterke collectieve prestatie.

 

 
Vet St Gerdingen - Fc De Eikels Maaseik PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 28 maart 2010 14:15

Uitslag 4 - 4. Over de wedstrijd zelf heb ik weinig te vertellen, want het was geen wedstrijd. 10 tegen 10 en Tom en ik hebben bij de tegenstander meegedaan.

Lul van de match:...........

Man van de match: Tom

Walter

Maar wat mij, en anderen de laatste tijd erg begint te storen is de mentaliteit van sommigen mensen. Als je toch zo tegen je zin komt voetballen blijf dan aub thuis, voetballen doen we nog altijd voor ons plezier. Als je dat niet kan opbrengen, waarom voetbal je dan?? Je eigen middag om zeep helpen plus de middag van anderen die er wel zin in hebben ook verpesten. En dan zwijg ik nog van de mensen die zich elke week de moeite doen om dit alles nog te regelen en in goede banen te leiden. Allemaal respectloos vind ik dat. En zo hoeft het voor mij niet meer, ik of wij spannen ons niet meer elk weekend in om zo behandeld te worden......door niemand........en zeker niet door je eigen "ploegmaten"

Regelen van poetskalender, ophalen wasgeld, telefoontjes, smsjes, de was doen en plooien, bakken van worsten, smeren van broodjes, zorgen voor water, pompen van de ballen, wedstrijden fluiten, wedstrijden regelen, verzekering in orde maken, pleinen of sporthallen regelen, bbq organiseren, opbouwen verzorgen en afbreken.....en dat allemaal om zo behandeld te worden....nee dank je wel. Ik weet betere manieren om mijn zaterdag door te brengen. Ik ben niet de enige die daar zo over denkt, dus ik schrijf dit eigenlijk in naam van velen. En ik wil geen onrust zaaien maar het moet stoppen.      

 
« BeginVorige818283848586VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL