Home
Wedstrijdverslag


Vet St. Gerdingen - FC Modern (Diest) PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 15 mei 2010 08:24

Uitslag 1 - 2. Een extraatje, een bijkomende vrijdagavondwedstrijd tegen een ploegje wat een tegenstander zocht om hun weekendje een beetje kleur te geven.

Zij gingen bijzonder snel van start, ik denk dat we de eeerste minuten het tempo niet konden volgen. Dat resulteerde dan ook wel onmiddellijk in een tegendoelpunt, en wat vooréén. Voor de rest geen commentaar hahaha...We herstellende een beetje van deze opdoffer en begonnen zelf te voetballen, maar net opdat moment maakten zij de 0 - 2. Over en sluiten denk je dan, maar niets was minder waar. Vanaf dan speelde er volgens mij nog maar één ploeg en dat waren wij. Goed combineren, positiespel was goed, de passing, de inzet, kortom het liep....wat dan ook resulteerde in enkele dikke kansen. Jammer maar we maakten het niet af, 5 minuten voor affluiten lukte het toch, misschien iets te laat. Ik vond het een puike prestatie van ons, een collectieve goede prestatie waar ik vond weinig op aan te merken was. Alleen misschien dat we vooral in de eeerste helft veel te ver van elkaar speelde, niet vergeten het is een groot plein hé. Dat zal voor sommigen toch wat meer inspanning vragen....

Walter

Lul van de match:............

Man van de match: 13 man  

 
Happening:KWB Kattenbos - Vet. St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 09 mei 2010 08:10

Uitslag 4 - 2. Weer zo'n wedstrijd waarvan ik het niet goed weet. Eerst en vooral 9 tegen 10 op een veld zo groot als dat van Barca, met een vertraging van een dik half uur wegens geen tegenstander.

Redelijk gestart vond ik met een verdiende 0 - 1, en zelfs bij 1 - 1 ging het nog vlot, maar dan liep op een of andere manier weer mis. Ik denk niet dat er op gebied van inzet iets mis was, de wil was er wel denk ik toch, maar waar liep het fout? Geen aansluiting tussen de linies, veel te ver van elkaar, slecht passing op de beslissende momenten. Wat ik dan wel goed vond is dat de bal redelijk rond ging tot aan de 16, maar dan was het over.

Ik heb de indruk dat er ofwel eens dringend gesproken moet worden ofwel snakt iedereen naar een paar weken rust om de batterijen weer eens op te laden. Nog even op de tanden bijten te beginnen  nu vrijdagavond om 19h thuis tegen een ploeg uit Diest en zaterdag thuis tegen de vet. Elen. Ik zou willen vragen op de 2 dagen met zoveel mogelijk aanwezig te zijn zodat we voldoende kunnen wisselen. 

Walter

 

Man van de match:.......

Lul van de match:Guido, niet afbellen is een zware overtreding ook voor een politieman.   

 
Wijshagen - Vet. St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 02 mei 2010 07:46

Uitslag 4 - 2. Een wedstrijd die er eigenlijk geen was. De tegenstander was met 9 waarvoor wij 3 van onze spelers bij hun lieten spelen. de omstandigheden waren blijkbaar ook niet zo ideaal??????

Ik ga nu geen verslag maken omdat ik zelf niet meegespeeld met mijn ploeg en misschien een andere kijk heb. Wat ik gezien heb vond ik eigenlijk wel verbazend......

Iemand die zich geroepen voelt om een verslagje te maken.............

Vanwaar komen al die frustraties??????????

Walter

 

Ps Op vrijdag 21/5 gaan we 19h30 een vergadering houden bij Xavier.

   Wat staat er op de agenda: -onze verhuis en wat er mee gepaard gaat

                                           - datum voor onze jaarlijkse bbq

                                           - samen naar het concert van de Kreuners bij Xavier

                                             op 20/8 gedeeltelijk gesponsord door Hans.

                                           - babyborrel bij Tom

                                           - varia                                     

                               

 
Vet. St Gerdingen - Hoek VV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 25 april 2010 10:00

Uitslag 2 - 6. Beschamend. Het is niet dat zij zoveel beter waren maar onze mentaliteit de laatste tijd is verschrikkelijk. Je mag eens iets roepen op een veld en soms is dat iets harder als dat zou moeten (ook ik maak mij daar schuldig aan) maar wanneer je opzettelijk mensen gaat neerhalen of kwetsen of .....dan gaat het verkeerd aflopen. Als je met zo'n mentaliteit op een plein komt blijf erdan vanaf, dat maakt het voor de anderen en jezelf veel plezanter. Ik heb het er echt moeilijk mee wanneer mensen de groepssfeer zo verzieken door hun eigen onwil.....

Dat getuigd van weinig respect voor de tegenstander, voor je ploegmaat, voor het team....en dat is waar het allemaal om gaat. Je bent een groep en je vecht voor de groep, voetbal is nog altijd een teamsport. en wanner er iemand eens ontspoort (dat kan gebeuren) dan zet de groep dat wel recht, maar er zijn grenzen hé. Ik denk dat er een verontschuldiging naar Guido toe wel op z'n plaats is.

Laat ons nu vanaf volgende week met een propere lei beginnen en nu eens proberen er een leuke zaterdagnamiddag van te maken.  

Walter

 

Lul van de match: lijkt mij over duidelijk

Man van de match: Guido, die ondanks alles "rustig" gebleven is, en voor mij de juiste beslissingen genomen heeft. Hopelijk heeft hij goed geslapen en is hij wat vergevingsgezind en laat hij ons nog niet in de steek.      

Laatste aanpassing op maandag 26 april 2010 12:07
 
Vet. St. Gerdingen - CSM Achel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 18 april 2010 09:35

Uitslag 1 - 5. Wat overdreven resultaat,maar een terechte winnaar. Redelijk van start, maar toch door ons eigen toedoen op 0 - 2. Een paar individuele foutjes waren hier de oorzaak van, we maakten even een vuist en milderden tot 1 - 2. In de tweede helft zijn we sterk begonnen met een paar grote kansen op 2 - 2 en zelfs 3 - 2, maar de wet in het voetbal zegt............wie het niet afmaakt.....inderdaad. De rest is voor de statistieken. Een mindere wedstrijd op een slecht terrein, laat dit geen excuus zijn maar toch...combineren zat er niet in. Voor hun lukte dat iets beter, zij waren technisch ook sterker.

Walter

Lul van de match: tegenstander, die vonden het blijkbaar normaal om 15h15 te arriveren, de wedstrijd om 15h20 aan te vatten met 8 om dan even later met 13 te zijn. 

Man van de match: Bart, na een lange revalidatie een puike prestatie. 

   

 
« BeginVorige81828384858687VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL