Home
Wedstrijdverslag


Vet St Gerdingen - KWB Kaulille PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 20 maart 2010 18:51

Uitslag 2 - 1. Goed van start gegaan met redelijk voetbal en dan ook vlug op voorsprong gekomen, maar vanaf dan was het weer gedaan. Deden weer mee met tegenstander die toch ook wel redelijk voetbalden, maar ons eigen spel was weer weg. Hoe komt dat? Weet het niet, we vergeten te voetballen, andere keren gingen we vlugger de lange bal gebruiken (mea culpa) maar dat was vandaag niet het geval vond ik en toch liep het mis. Het was niet zo dramatisch maar we kunnen beter.

Net voor de rust slikken we een gelijkmaker en even na de rust krijgen zij een terechte strafschop die ons in de eerste helft misschien ontnomen is geweest. Gelukkig geschied gerechtigheid en wordt deze gemist. Vanaf dan worden we weer de betere met ook genoeg kansen waar we uiteindelijk één van verzilveren. 12 op 12 niet slecht maar het spel moet beter. Slecht spelen en toch winnen, zo speel je kampioen.......

 

Walter

 

Man van de match: onze derde helft, aangenaam en gezellig.

Lul van de match: Weet ik niet.......misschien Stef om die strafschop en ons weer in de kosten brengt met weeral een nieuwe bal.........

Laatste aanpassing op maandag 22 maart 2010 10:37
 
Vet. St Gerdingen - Kiefhoek Eksel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 15 maart 2010 13:24

Met een beetje vertraging.

Uitslag 1 - 0. Valt eigenlijk niet veel over te vertellen, voetbal was dat in ieder geval niet. Zij konden het niet (met alle respect) en wij lieten het op alle vlakken afweten. Voetbaltechnisch waren we zeker de meerdere maar het kwam er niet uit. We deden mee met hun tempo, hun spel, hun ritme en dat koste ons bijna de wedstrijd. Op andere vlakken blonken we wel uit, daar moet ieder voor zich toch eens goed over nadenken, daar zijn toch zaken bij die niet door de beugel kunnen. Gelukkig is dat na de wedstrijd min of meer geregeld maar opletten dat dit niet meer voorkomt. Einde verhaal.

Volgende week opnieuw met een propere lei voor alleman. Iedereen maakt fouten, spitsen, middenvelders en verdedigers, ja zelfs de keepers maar iedereen moet de kans krijgen om van zijn fouten te leren en ze recht te zetten.

Walter  

Man van de match: overbodig

Lul van de match: overbodig

Ps We gaan nog eens allemaal samenkomen ivm onze overgang naar Beek. Ik krijg langs alle kanten signalen van ontevredenheid. Laten we dat nu eens uit klaren en dat iedereen zich nu eens uitspreekt zonder rare gezichten achteraf. 

 
Vet. St Gerdingen - Sch. Zonhoven PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 07 maart 2010 09:31

Uitslag 3 - 2. Zwak van start gegaan. Gelijkopgaand eigenlijk, allebei de ploegen zwak. Bij ons geen beleving, geen fut, te ver van de man verdedigen......

Ik weet niet wat het was de eerste helft, we straalden niet de wil en de goesting uit om er ook maar iets van te maken, met als logisch gevolg een 0 - 1 ruststand met een tegen doelpunt wat je niet dikwijls meer zal zien.

Tweede helft was dan weer helemaal anders, de wil was plotseling terug, er werd weer gecombineerd, kansen af gedwongen, gevochten voor elke bal......kortom we waren weer aan het voetballen. Kwam het door die wissel (grapje hé Hans) of wat was het????

De rest bleef dan ook niet uit hé. Op het einde een meer dan verdiende overwinning. Volgende week proberen verder te gaan op dit elan. Als we willen kunnen we toch wel iets forceren hoor. 

 

Walter

 

Man van de match: Guido, de scheidsrechter, die voor ons even de pijn verbeet.

Lul van de match: Tom, dat stond al vast voor de match maar heeft het alleen maar erger gemaakt.

 

Ps. 10 april even in jullie agenda zetten. Jef geeft een feestje tgv zijn vervroegd pensioen en naar het schijnt is hij ook 30 jaar veteraan. Wij zijn samen met onze partner(s) uitgenodigd, dus laten we er dan ook een feestje van maken hé.  

 
Sportvrienden Hechtel - Vet.St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 28 februari 2010 09:04

Uitslag 0 - 4. Een draak van een wedstrijd zoals ze mooi zeggen. We waren nochtans zeer goed begonnen, echt zeer goed combinaties tegen een met alle respect iets mindere tegenstander. Ze werden regelmatig uit verband gespeeld maar we kregen nog geen kansen. Na een kwarties begonnen we met hun mee te voetballen en as het om zeep. Met alle gevolgen vandien, veel te ver van de man, slechte passes, weinig communicatie, irritaties (ook ik pleit schuldig) enz...

Je voelde zo aankomen als je hier scoord gaat de rest vanzelf. en zo geschiedde ook. Een kwartier voor tijd de verlossende 0 - 1. De rest is voor de boeken.

Laten we deze wedstrijd maar vlug vergeten, het was slecht, zeer slecht. Maar we hebben gewonnen, dit was het positieve.

 

Walter

Man van de match: Jan, bevrijdende doelpunt en enkel assists.

Lul van de match: Walter, kon zijn mond niet houden tegen een scheids die alles voor te lachen vond en het niet nodig vond om op tijd en stond in te grijpen. Zijn eigen woorden.   

 
Parochiehuis Bocholt - Vet St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 21 februari 2010 13:37

Uitslag 8 - 4. Een vooroorlogs resultaat met een uitzonderlijk scoreverloop.

Iets minder gestart tegen een zeer jonge en stevige ploeg. De duels waren dan soms ook wel zeer potig vond ik maar het bleef fair. Zij komen op een snelle 2 - 0 voorsprong, maar we kunnen onmiddellijk de 2 - 1 maken.En dan komt er bij ons een klik en begint het te lopen. Goede combinaties, druk, duelkracht en kansen. Snel valt de verdiende 2 - 2. Zo gaat het eigenlijk verder tot aan de rust en tot 4 - 4. Zeker verdiend. We krijgen dan nog de kansen op 4 - 5 en 4 - 6, misschien wat gevlijd maar het kon. Wat dan gebeurd is jammer, twee vermijdbare doelpunten en het is over. De 8 - 4 is dan uiteindelijk overdreven. Ik vond het eigenlijk een gemiste kans om tegen zo'n ploeg een resultaat te halen. Jammer, we hadden beter verdiend. Ik heb bijna de hele wedstrijd vanop de zijlijn gevolgd en ik vond ons goed spelen, we lagen zeker niet onder.

Als we volgende week zo spelen gaan die van Hechtel niet veel leer zien.....

 

Walter

 

Man van de match: Jan en Nico met hun 2 doelpunten

Lul van de match: Stef en Andy als ik toch iemand moet noemen voor de 5 - 4 en 6 - 4. Dat waren de kantelmomenten in de match.    

 
« BeginVorige818283848586VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL