Home
Wedstrijdverslag


Vet. St. Gerdingen - Boseind Neerpelt PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 10 januari 2010 11:49

Afgelast wegens het slechte weer. Maar we hebben van de nood een deugd gemaakt, en een kleine vergadering ingelast om eens over onze toekomst te praten.

Het was een positieve bijeenkomst en het verslag volgt.

 

Walter

 
Dennegaerde As - Vet.St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 03 januari 2010 10:09

Uitslag 4 -3. De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar, in de sneeuw en vrieskou, maar toch nog best mogelijk. Zij begonnen iets gretiger aan de wedstrijd en waren dominanter wat vlug hun eerste doelpunt opleverde. Zij hadden ook al enkel kansen gehad, door wat verdedigende foutjes. Maar gaandeweg de eerste helft lukte het ons beter en kregen we ook kansen.  Twee daarvan verzilverd, zo konden we gaan rusten met een 1 - 2 voorsprong. De tweede helft was nog maar enkele minuten oud of we keken al tegen een 3 - 2 achterstand aan. Gebrek aan organisatie door de drie wissels??? We probeerde ons te herstellen door toch nog terug te vechten, wat positief is, maar eerlijk is eerlijk zij waren toch iets sterker in de duels. Bij 4 - 3 mochten we nog even hopen maar dat was toch teveel van het goede. Leuke wedstrijd, sportief vooral, uitslag viel tegen maar voor de rest een positieve start voor 2010.

 

Walter

Man van de match: Nico 3 doelpunten

Lul van de match: die zal ik op mij nemen, mijn slechte inspeelpass begin tweede helft leverde hun onmiddellijk de gelijkmaker op. Achteraf gezien iets te vlug.   

 
St Gerdingen - Sportvrienden Hechtel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 27 december 2009 10:22

Wedstrijd afgelast. Maar we maken van de nood een deugd en laten het niet aan ons hart komen. We speelden een onderling partijtje in de sneeuw. Heel leuk. Daarna een heerlijke douche, en dan een worstenbroodje met een iets daarbij.....meer moet dat niet zijn. De afwezigen hadden ongelijk.

 

Walter

 

Man van de match: Mark met zijn ongelooflijke gelijkmaker in de laatste seconden........

Lullen van de match: inderdaad het zijn er 2, de Op de Beeck's. Ik vind het jammer dat jullie niet of tijdens de wedstrijd iets lieten weten. Er zijn mensen die alle moeite doen om er toch nog iets van te maken, de worstenbroodjes waren besteld en zijn speciaal afgehaald, betaald......  

 
Damsheide 2 - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 20 december 2009 08:28

Uitslag 0 - 4. Eigenlijk weinig aan toe te voegen, ik vond het een uitstekende eerste helft op een bevroren en sommige plaatsen witte grasmat. Raar maar waar was het nog steeds 0 - 0 aan de rust, terwijl we toch enkele serieuze kansen hebben gehad en niet afgemaakt. Maar blijkbaar hebben we daarmee gewacht tot de tweede helft. We waren op de meeste fronten de betere van hun, vond ik. Hun combinaties waren bij momenten ook niet slecht maar daar stond onze goede organisatie dan weer tegenover. En tegen onze vele uitgespeelde kansen vonden zij geen antwoord. Er was inzet, coaching, balcirculatie (op een moeilijke mat), enz.... Dus dubbel en dik een verdiende 0 - 4. 

 

Walter

 

Man van de match: Nico met zijn 3 doelpunten en Koen met zijn sublieme reddingen op momenten dat het nodig was.

Lul van de match: Hoeveel kansen kan je missen Tom???????

 
KWB 76 Hechtel - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 13 december 2009 09:08

Uitslag 2 - 1. De eerste minuten dacht ik we gaan hier tegen een nederlaag aanlopen zoals we er lang geen meer gezien hebben. Maar niets was minder waar. We herstelden vrij vlug het evenwicht en waren aan elkaar gewaagd. Het enige wat ons uit ons evenwicht bracht waren de tumultueuze situaties gedurende de hele wedstrijd. Akkoord de scheids was niet echt fair en eerlijk maar laten we ons eigen spel spelen. Zij komen op 1 - 0, verdiend misschien, maar wij zetten dat vlug recht met een mooi doelpunt. Vanaf dan zijn we zeker de evenknie van hun, gelijkopgaande wedstrijd totdat de scheids 2 spelers niet buitenspel ziet en laat scoren. Einde verhaal denk je dan, krijgen dan nog enkele kansen, waarvan één zeker doelpunt op de paal beland. Jammer, verdiende meer, al was het maar om hun onsportieve gedrag. Maar laten we daar vanaf volgende keer boven staan en ons eigen voetbal tonen.

 

Walter

 

Man van de match: joker (of missckien Jan, die alsnog verstand begint te gebruiken haha)

Lul van de match: sorry Nico, maar concentreer je op je voetbal, je hebt dat niet nodig.  

Laatste aanpassing op zondag 13 december 2009 09:28
 
« BeginVorige81828384858687VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL