Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - VET.ZUTENDAAL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 10 september 2019 13:36

Uitslag 0 - 4.

Traditioneel een moeilijke tegenstander voor ons. Maar na de goede prestatie van vorige week, en nog eens een wedstrijd op het mooie kunstgras waar we ons favoriete spelletje kunnen spelen, was iedereen vol vertrouwen. Het begin van de partij was ook gelijk opgaand, de eerste dikke kans was zelfs voor ons, alleen voor doel maar niet verzilverd. Dan gaan zij beter spelen, mede doordat bij ons de linies niet goed aansloten en zo veel te veel ruimte lieten. Zo krijgen we twee vermijdbare doelpunten voor de rust. Met frisse moed en enkele wissels beginnen we aan de tweede helft. Maar de eerste tien minuten bakken we er weinig van. Zij maken een derde en zelfs een fraaie vierde goal. Blijkbaar schieten we dan pas wakker. De motor gaat draaien en zetten ze onder druk. De paal, de doelman en vooral onszelf staan een eer reddend doelpunt in de weg. Dit mogen we wel zeggen, een doelpuntje hadden we wel verdiend, maar aan de overwinning van de mannen van Zutendaal was niets op aan te merken. Volgende week een nieuwe zware test.

Man van de match: Ahmed, sterk ingevallen. Bart en Tom, toch twee rotsen in de branding.

Lul van de match: wijzelf denk ik.

 
Foto's eerste wedstrijd kunstgras PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag 02 januari 2019 15:17

foto's eerste match op kunstgras 2018 kijk hier

 
SPORTVRIENDEN HECHTEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 02 september 2019 13:08

Uitslag 3 -6.

Eerste wedstrijd na het zomerreces en onmiddellijk een uitmatch. Tegenstanders van dienst waren de Sportvrienden. De honger (en dorst zoals achteraf gebleken) was groot maar dit vertaalde zich niet onmiddellijk in ons spel. Veel slordigheden en slechte passes, de vrije man werd onvoldoende/niet gevonden.  Lag dit aan een gebrekkige voorbereiding, de staat van het veld of speelde het warme weer ons te veel parten? In ieder geval gingen we toch rusten met een 3-2 voorsprong na wat heen-en-weerspel, 2 vermijdbare tegendoelpunten en evenwel goede tussenkomsten van gelegenheidskeeper Mark.  
Na de rust werd een tactische ingreep doorgevoerd: onze laatste man Ahmed (schitterende wedstrijd trouwens)  ging een rijtje hoger spelen, hield daar de spelmaker van tegenpartij uit de match en verdeelde tegelijkertijd ons spel. De vrije man werd meer en meer gevonden, er volgden enkele mooie combinaties en doelpunten waarna ook bij tegenpartij de veer brak.  Tijd voor onze captain Erwin om gedehydrateerd het veld te verlaten en plaats te maken voor speler-trainer Walter. De wedstrijd werd op een rustig tempo uitgespeeld en daarmee was de eerste overwinning van het nieuwe seizoen een feit. Sportieve tegenstander. 
Volgende week de eerste grote test van het nieuwe seizoen met een thuismatch tegen KWB Kaulille, traditioneel een zware tegenstander. 
Man van de match: Mark Henkens, geblesseerd maar als gelegenheidsdoelman het team toch op cruciale momenten rechtgehouden.
Lul van de match: joker
(noot: wegens de overvolle agenda van uw vaste verslaggever KB, werd bovenstaand artikel eenmalig opgemaakt door stand-in BM)

 
VET.ST.GERDINGEN - KWB KAULILLE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 02 september 2019 13:35

Uitslag 7 - 2.

Zoals B.M. in het verslag van vorige week schreef, onze eerste zware test van het nieuwe seizoen. Onder weeral een lode zon vond onze eerste thuiswedstrijd plaats. Eerst en vooral, deze wedstrijd vond niet plaats op kunstgras maar de grasmat was er zeker niet minder op, een perfect speelveld. De wedstrijd zelf dan. Vanaf het eerste fluitsignaal waren we bij de les en namen we de tegenstander bij de keel. De bal ging vlotjes rond, mooie combinaties, geen foutjes......daardoor kregen we ook onmiddellijk kansen die we dan ook vlotjes verzilverde. Na twintig minuten stonden we al op 4 - 0. We speelden mooi in blok, iedereen voerde zijn taak perfect uit. Vanaf de zijlijn was het genieten. Bij een zeldzame tegenaanval, en een klein individueel foutje konden zij tegenprikken. Rusten deden we bij 5 - 1. Na de rust, mede door het zeer warme weer en enkele wissels liep het iets moeilijker, maar bleven toch wel de betere ploeg. Inzet was er gedurende de hele match. Uiteindelijk stuurden wij ze naar huis met een droge 7 - 2. Dubbel en dik verdiende overwinning en een sportieve wedstrijd langs beide kanten. Chapeau. Als we dit elke week op de mat kunnen brengen wachten er nog mooie momenten.

Man van de match: Gert, weeral aan het kanon, deze keer tweemaal. Bart en Tom, subliem.

Lul van de match: toch iets te warm weer.

 
DAMSHEIDE - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 17 juni 2019 12:43

Uitslag 2 - 6.

Onze eerste match na ons Europees avontuur, tegen een sterk verjongd elftal.  We mogen ook even vermelden dat de grasmat er schitterend bijlag, hier kunnen veel provinciale ploegen nog wat van leren. Er waren ook enkele afwezigen, maar dat was ons niet aan te merken. Vanaf de eerste minuut waren wij duidelijk de sterkere. Het balletje ging vlotjes rond, weinig lange ballen met mooie korte combinaties. We lieten ze van het kastje naar de muur lopen. Na een kwartier stond het dan ook al 0 - 2. Dubbel en dik verdiend op dat moment. Dan op een zeldzame tegenaanval, uit buitenspel maken zij 1 - 2. Vanaf dan zijn we het noorden kwijt en komen zij even in de match. Onmiddellijk na het signaal voor de tweede helft nemen wij weer het heft in handen. Er staat nog maar één ploeg op het terrein. terug het voetbal van de eerste 20 minuten. In no time maken wij het af. Van 1 - 2 naar 1 - 6 en uiteindelijk 2 - 6. Ik moet zeggen, één van onze beste matchen van de laatste maanden. Topprestatie van ons allemaal. Nog twee wedstrijden voor de verdiende zomerstop.

W

Man van de match: het collectief, toch even misschien Gert-Jan vermelden die erg goed speelde.

lul van de match: joker

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL