Home Home
Veteranen Gerdingen
BROEKDUIVELS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 03 september 2020 06:48

Uitslag: 1 - 8

Wedstrijd op één van de laatste mooie zaterdagen waarschijnlijk. Het leek een mooie grasmat, maar eens je er opstond bleken er toch serieuze gaten in te zitten. Oppassen dus. De wedstrijd zelf kwam wat traag op gang. Wij hadden het meeste balbezit. Na een tiental minuten begon de diesel blijkbaar weer aan te slaan en gingen we sneller spelen, er werden zelfs enkele mooie combinaties op de mat gelegd. Doelgevaar en doelpunten konden dus ook niet uitblijven. We konden zelfs met een 0 - 3 nog gaan rusten. De eerste tien minuten van de tweede helft hadden we het moeilijk, we voetbalden niet meer, in deze periode raakte zij het doelhout en konden zij tegenscoren. Daarna schoten we terug wakker en was er letterlijk geen houden meer aan. In no time van 1 - 3 naar een mooie 1 - 8. Leuke en aangename partij zonder ongelukken op dit toch wel moeilijke veld. Er is toch wel gebleken dat we de oudjes nog niet helemaal moeten afschrijven...……

Man van de match: Koen en Ahmed, zij wisselden elkaar af in het doel om ons uit de nood te helpen. Zonder doelman is niet altijd evident. Guido, 69 jaar en dan bij de eerste baltoets de bal in het netje leggen....

Lul van de match: lijkt mij duidelijk, 3 uurtjes voor de match afbellen en dan niets meer laten horen, los het maar op. Niet leuk.

Laatste aanpassing op donderdag 03 september 2020 19:30
 
VET.ST.GERDINGEN - HOEK VV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 27 augustus 2020 08:24

Uitslag 3 - 0.

Voor het eerst sinds het begin van deze Coronaperiode nog eens een wedstrijd tegen een gebruikelijke tegenstander. Hopelijke zijn we nu vertrokken en mogen we onze hobby zonder verder enige perikelen verderzetten.

Ook voor het eerst onze nieuwe uitrusting, nieuwe polo's en nieuwe trainingen. Een groepsfoto wordt voorzien zodra iedereen of bijna iedereen aanwezig is. Onze sponsors worden dan ook op de gebruikelijke manier bedankt. Het werd in begin duidelijk dat we ons moesten aanpassen aan het gewone gras, na de wedstrijd van donderdag op kunstgras, en de deze wedstrijd zat voor sommigen nog in de benen. Niet dat we onderlagen, in tegendeel, maar het liep wat stroever. Het balletje bleef goed rondgaan, af en toe wat slordigheden, maar we lieten ze lopen. Iets teveel de lange bal af en toe, maar we domineerden. Dit kon niet uitblijven in doelpunten. Komen verdiend op 1 - 0 en nog voor het rustsignaal kunnen we iets geruster zijn met onze verdiende 2 - 0. Hoek VV bleef proberen, zij voetbalde verdienstelijk mee, maar wij waren deze dag toch iets sterker. We speelden de wedstrijd gewoon uit en maakte er nog 3 - 0 van. Dubbel en dik verdiende zege, en na afgelopen donderdag een logisch gevolg van onze prestatie. Blijkbaar was het nodig om na de match de nodige stoom af te laten en werd er die avond netjes, lang en gezellig nagekaart bij Xa4.

Man van de match: ?

Lul van de match: ?

W

 

 
B-RESERVEN KGS BREE-BEEK - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 27 augustus 2020 07:05

Uitslag: 3 - 1

8 (Acht) maart 2020 was onze laatste wedstrijd van onze kalender. Om de gekende reden werden we gedwongen er even mee te stoppen. Op 4/7 hebben nog eens een tornooitje gespeeld, omdat het mocht, maar voor de rest was het over. Vanaf 15/8 hadden we weer de toestemming om er voor te gaan. Ter voorbereiding van onze nieuwe start gingen we een oefenpartijtje spelen tegen de B-reserven van KGS Bree - Beek, die zich in het tussenseizoen gevoelig versterkt hadden. Donderdag 20/8/2020 om 19h30 was de afspraak op een hete, zwoele avond. Bij het eerste fluitsignaal wees de thermometer nog 30°C.

Wij zonder enige voorbereiding, zij blijkbaar een paar keer getraind, begonnen we met een klein hartje aan deze partij. In het begin was het wat aftasten langs beide kanten. Het balletje ging rustig rond. Er waren hier en daar wat kleine kansjes, maar niet gevaarlijk, langs beide zijden trouwens. Na een twintig tal minuten komen wij op voorsprong, na een mooi uitgespeelde aanval. Verdiend? Misschien, zij waren in snelheid van uitvoering misschien iets beter, maar voetballend moesten wij zeker niet onderdoen. Dit doelpunt gaf ons blijkbaar vleugeltjes. We gingen en vochten voor elke bal. Dit bracht hun wat uit hun evenwicht. Zij hebben even moeten zoeken om terug gelijke tred te kunnen houden. In de tweede helft (2 X 40 ipv onze gebruikelijke 2 X 35) gingen we op ons elan door. Zij kregen wat kansen, maar wij ook. Zelfs tot tweemaal toe alleen op de doelman af om er een 0 - 2 van te maken. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen de eerste tekenen van vermoeidheid, lichte blessures naar boven. Mede onder het motto, bij ons speelt iedereen, waren wij noodgedwongen 2 zestigers en 1 vijftiger in te brengen. Op zich nog geen probleem, maar die 10 minuten extra, de warmte, gebrek aan ritme bleek er voor sommigen toch teveel aan te zijn. Tien minuten voor affluiten komen zij op gelijke hoogte. Even later de voorsprong en net voor affluiten de doodsteek. De bordjes wezen een 3 - 1 eindstand.

Dit resultaat doet geen afbreuk aan onze prestatie, wij brachten een puike partij op de mat. Iedereen heeft er echt alles aan gedaan om dit tot een goed einde te brengen, met bravoure. Een prestatie om trots op te zijn.

Man van de match: Kevin, puike gekeept. Achmed en Gert C, centraal in de verdediging, subliem.

Lul van de match: de hitte.

W

 

 

 
FC BAZAAR - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 11 maart 2020 10:38

Uitslag 2 - 4.

De volgende wedstrijden volgen er ook weer verslagen.

 
VET.ST.GERDINGEN - FC GOOLDERHEIDE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 05 maart 2020 15:44

Uitslag: 3 - 2.

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL