Home Home
Veteranen Gerdingen
KWB OVERPELT - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 30 december 2018 13:15
Uitslag 0-3
Op een zeer moeilijk bespeelbaar veld, wat een verschil met vorige week, moesten we aan de bak.
Vlotte combinaties zaten er dus niet in. Lange ballen dan maar en dat werkte ook. Na een klein kwartiertje 0-1 voor en niet veel later ook al 0-2. Voor rust krijgen we nog een resem kansen maar scoren lukt niet meer.
In de tweede helft nemen we wat gas terug en konden we nog een keer scoren vanop hoekschop.
Man van de match: Guido, op het laatste moment moeten invallen als doelman en dan op een schitterende manier zijn netten schoon houden. Knap. Kers op de taart net gemist.
Lul van de match: Scheidsrechter eiste op een arrogante manier de hoofdrol op.....not done.
Laatste aanpassing op zondag 30 december 2018 13:15
 
VET.ST.GERDINGEN - KWB BOSEIND PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 18 december 2018 07:19
Uitslag 4-0
De eerste wedstrijd op ons splinternieuwe kunstgrasveld. En we schoten als een speer uit de startblokken. De eerste kans was meteen raak. Ook de dubbele voorsprong liet niet lang op zich wachten. We combineren naar hartelust verder en net voor rust kunnen we ook een derde goaltje scoren.
De tweede helft overbodig dus en dat was er ook wel wat aan te merken. We probeerden nog wel de combinatie te zoeken maar het werd allemaal veel slordiger, op uitzondering van ons vierde doelpunt.
Terug een overwinning na twee nederlagen, doet altijd deugd!
Man van de match: Kobe, voelde zich thuis op dit veld. Bart M, rots in de branding.
Lul van de match: Joker
 
'T SCHUURKE - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 11 december 2018 08:04
Uitslag 2-1
In niet al te beste omstandigheden, veel wind en slecht terrein moesten we eraan beginnen. Geen excuses voor de nederlaag want deze omstandigheden waren hetzelfde voor beide ploegen. Al leken zij er beter mee om te gaan. Al vroeg kunnen ze scoren en waren we op achtervolgen aangewezen. We nemen dan ook de match in handen, op karakter en niet met mooi voetbal. De leverde nog enkele kansen op voor rust maar het bleef 1-0.
In de tweede helft nog meer druk naar voren van ons al werden zij dan gevaarlijk op de counter. Vijf minuten voor affluiten scoorden ze dan ook de 2-0 op de tegenaanval. In de slotseconden konden we nog tegenprikken maar die goal viel te laat om het nog spannend te maken.
Lul van de match: Staat van het veld en de niet al te onpartijdige leiding
Man van de match:  Pé
 
VET.ST.GERDINGEN - SV BREUGEL B3 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 03 december 2018 14:31
Uitslag 3-5
Twee ploegen die van in het begin ten aanval trokken, met succes. De eerste kans voor ons leverde meteen een goal op. Helaas was dat ook het geval voor hun 3 eerste kansen. Zo stond het na een klein kwartier al 1-3. Voor rust kunnen we nog terugkomen tot 2-3.
Het begin van de tweede helft was volledig voor ons waardoor we ook de gelijkmaker kunnen scoren. Erop en erover denk je dan, maar het was de tegenstander die met twee pareltjes de eindstand op 3-5 bracht.
Nog eens een verliesmatch dus, geleden van eind september.
Man van de match:  ?
Lul van de match:  ?
 
BROEKDUIVELS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 26 november 2018 13:38
Uitslag 0-3
Het begint een gewoonte te worden de laatste weken. Ook vandaag maakten we het onszelf veel moeilijker dan nodig was. We creeëren kans na kans maar wringen deze ook telkens vakkundig de nek om. Bijna het deksel op de neus wanneer de thuisploeg een hoekschop krijgt. Maar onze goalie houdt met een prima redding de 0. Rusten dus met een brilscore.
De tweede helft hetzelfde verhaal. We vertoeven op hun helft en krijgen nog een pak kansen. Wanneer eindelijk de 0-1 valt lijkt de trein vertrokken, maar toch moeten we wachten tot in het slot om naar 0-3 uit te lopen.
Man van de match: Kevin, 2 goals en een assist!
Lul van de match: Kevin, ...tig kansen gemist. De ene al groter dan de andere
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL