Home Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - VET. PEER SV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
vrijdag 25 mei 2018 12:23

Uitslag 4 - 2.

 
JEROMMEKES 1 - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
vrijdag 25 mei 2018 12:18

Uitslag 5 - 1.

 
VET.ST.GERDINGEN - PUNDERSHOEK EKSEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 26 maart 2018 09:33
Uitslag 4-2
Opnieuw begonnen we zeer sterk aan de partij. Na een tiental minuten hadden we al 3x de paal geraakt! Gelukkig liet het eerste doelpunt niet al te lang op zich wachten. Maar vanaf de 1-0 voorsprong veranderde het spelbeeld. We werden minder hevig en al wat meer nonchalant. Dat bracht ons danig in de problemen dat we nog voor rust tegen een 1-2 achterstand aankeken. De ruststand werd nog 2-2.
Na de koffie namen we de wedstrijd opnieuw in handen en konden we naar hartelust aanvallen. Helaas liep er ook telkens wel iets mis waardoor het nog even duurde voordat we weer op voorsprong konden komen. Daar brak de veer bij de tegenstander en konden we nog 1 keertje scoren.
Man van de match: Gert-Jan, onvermoeibaar en nog scoren ook!
Lul van de match: De avond voor de match de bloemetjes gaan buitenzetten en dan uzelf niet opstellen.. Slecht voorbeeld Walter
 
VET.ST.GERDINGEN - DE APACHEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 21 maart 2018 08:54
Uitslag 1-0
Een wedstrijd op vrijdagavond, het is eens wat anders. Blijkbaar viel het bij ons wel in de smaak. Vanaf de eerste minuut was de toon gezet. Snelle balcirculatie en ook vlug druk zetten wanneer we de bal verloren. Dat was de basis voor een eerste helft met een hoog tempo en een resem goede kansen. Helaas konden we er maar eentje binnen leggen. Op slag van rust het eerste gevaar van de tegenstander, gelukkig was onze doelman bij de pinken.
De tweede helft hetzelfde spelbeeld, al sprongen we daarin nòg slordiger om met onze kansen. De laatste goede kans van de match was opnieuw voor de tegenstander, maar ook hoer reageerde onze goalie weer attent.
Eindstand dus 1-0
Man van de match: sterke teamprestatie
Lul van de match: Mark, voor de wedstrijd tegen auto’s aanlopen en zo blessures veinzen. Niet doen!
 
ST 2000 - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 13 maart 2018 11:02
Uitslag 3-3
Na een denderende start waarbij we meteen 0-2 uitlopen viel de wedstrijd wat stil. Toch waren de (betere) kansen in de eerste helft nog voor ons. Maar scoren deden we niet meer. Dus rusten met een 0-2 voorsprong.
Meteen na rust lukt bij hen de aansluitingstreffer en gaat het terug spannend worden. Gelukkig konden we vrij snel tegenscoren en weer op twee doelpunten voorsprong komen. Helaas was het net niet genoeg om te kunnen winnen. In de derde minuut extra tijd maakte de thuisploeg alsnog gelijk.
Man van de match: Ons collectief, zwaar onderbemand toch een redelijke prestatie neerzetten. De tendens van dan wel en dan niet aanwezig zijn laat zijn sporen na. Niet alleen tijdens de match maar ook erna.
Lul van de match: Eerst 3 minuten laten overspelen, en u vervolgens komen excuseren.. vrij verdacht! Erg dat er geen enkele speler van de tegenpartij aanwezig is hun clublokaal, enkel 4 "supporters", ook al weer de oudere generatie van deze ploeg......dit mag bij ons niet gebeuren.
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL