Home Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - KWB LINDELHOEVEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 29 maart 2017 14:40

Uitslag 5 - 1.

 
DE JAGERS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 15 maart 2017 14:22

Uitslag 5 - 1.

 
SCHUTTERS ZONHOVEN - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 07 maart 2017 07:53

Uitslag 6 - 2. Traditioneel een sterke tegenstander, waar we al eens wonnen en waar we al eens verloren. Dit weekend zou het niet mee zitten, we hadden alles tegen eigenlijk. Weeral enkele afwezigen door blessures, werk, carnaval en of vakantie. We konden toch afreizen met 12 man waarvan 2 zestigers, één hoge vijftiger en dit tegen dit jonge geweld. We lieten het niet aan ons hart komen. In het begin lagen we wat onder, zij waren opmerkelijk sneller maar na een tiental minuten konden we gelijke tred houden en zelfs enkele grote kansjes creëren. Toch komen zij op 1 - 0, gelukkig konden wij op een schitterende manier door onze oudste speler (66 jaar) gelijk maken. Ruststand 1 - 1. Tweede helft verliep in het begin weer wat gelijk opgaand, zij komen op 2 - 1 en weeral bijna onmiddellijk kunnen we verdiend gelijk maken. Vanaf dan vond de scheidsrechter het nodig om hun ploeg een beetje te helpen vonden wij. Doelpunt buitenspel, strafschop (terecht), ons strafschop weigeren, rode kaart voor Hans....het was een beetje teveel van het goede. Ik moet eerlijk zeggen dat wij dat niet van deze scheidsrechter gewoon zijn, normaal is hij uiterst sportief maar nu was hij toch even de pedalen kwijt. Van 2 - 2 in no time dus naar 6 - 2, waarbij wij toch nog enkele mogelijkheden de nek omwrongen. Eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat zij sterker waren, maar hier hadden we toch iets kunnen rapen. Jammer, volgende week opnieuw.

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: wou eerst Gert-Jan nomineren, wie komt nu voetballen zonder voetbaltas?? Maar nu kunnen we eigenlijk niet anders dan de scheidsrechter deze eer geven.

 
PEER SV - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 28 februari 2017 14:08

Uitslag 1 - 5. Wat een thuiswedstrijd tegen KWB Kaulille moest worden is een last-minute verplaatsing naar Peer geworden. De mensen van Kaulille hadden personeelsgebrek....Carnaval. Gelukkig beschikken we af en toe over een buffer en een vlijtige secretaris die zijn vrijdagavond wil opofferen om ons toch te laten spelen, merci Philippe. De match zelf, vele afwezigen, om allerhande redenen. Gelukkig konden we op de valreep met 11 "veteranen" en één gastspeler de match volmaken. De eerste helft was eigenlijk een vervolg van de vorige matchen, van alles iets te weinig.....iets te plat, afwerking, duelkracht, precisie, geluk ook. De wil was er wel, maar het liep niet. Zij krijgen daardoor ook enkele kansjes en kunnen voor de rust er ook één verzilveren. Ruststand 1 - 0. Wat opviel was dat eigenlijk niemand in paniek was, het geloof in eigen kunnen was er dan ook sterk aanwezig. De tweede helft begonnen we dan ook volle moed en na de eerste aanval kunnen we gelijkmaken. Dat was het startsein naar een niet te stoppen trein. Alles begon vanaf dan weer te lopen, alles lukte ook. Inzet top, duels werden gewonnen,.........en vooral de kansen die kwamen werden afgemaakt. De tweede helft was er maar één voetballende ploeg en dat waren wij. In no time doen we de match dood. Van 1 - 0 naar een verdiende 1 - 5 overwinning. Chapeau. Hopelijk een opsteker naar de volgende twee weken, die beloven weer moeilijk te worden.

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: joker

 
VET.ST.GERDINGEN - SPORTVRIENDEN HECHTEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 21 februari 2017 13:24

Uitslag 4 - 2. Op papier een mindere tegenstander, maar blijkbaar zijn wij daar niet op voorbereid. Of waren wij al bezig met de verschillende avondactiviteiten? Dit was niet goed, van begin tot het einde niet. Ja, er waren wat afwezigen, maar we konden toch nog een degelijke ploeg tussen de lijnen krijgen. Ons spel was niet goed, inzet was er wel, maar geen samenhang. Krijgen na een 20-tal minuten een terechte strafschop tegen, gelukkig konden we weer rekenen op Gert-Jan zijn kwaliteiten, en kwamen we één minuut later op een 1 - 0 voorsprong. We bleven het moeilijk hebben, ook na de rust. Bij een 2 - 1 voorsprong spelen we echt met vuur en maken zij verdiend gelijk en verdienen op dat moment zelfs meer. Ook wij krijgen kansjes, gelukkig maar. Doelpunten blijven echter uit. Eergevoel hebben we dan blijkbaar toch nog wel en op het laatste persen we er nog eens een offensiefje uit, mede ook door de vermoeidheid bij de tegenstander. We kunnen we de laatste 5 minuten nog tweemaal scoren en dan toch nog winnen. Toch een beter gevoel voor iedereen.

Walter

Man van de match: Dennis, tweemaal scoren. Moeizaam begonnen maar naderhand ons rustpunt in de ploeg. Zich positief terug in de match geknokt door te werken. Topper

Gert-Jan, ook weer aanwezig wanneer het nodig was.

Lul van de match: Kevin, op zo'n moment een strafschop missen........

 

 

 

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL