Home Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.PEER - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 20 november 2017 14:23
Uitslag 1-2
Traditioneel hebben we het niet gemakkelijk op het veld van Peer, en dat was deze week niet anders. In de eerste helft hadden wij het balbezit en de combinaties, maar het was toch de thuisploeg die iets betere kansen kreeg via de lange bal. Toch kunnen we vlak voor rust op een 0-1 voorsprong komen. Tevens ook de ruststand.
Na de pauze namen we meer en meer de overhand en kregen we ook nog enkele goede kansen, maar ditmaal was het de thuisploeg die kon scoren. Beide ploegen kregen in de tweede helft nog een strafschop maar ook aan beide kanten ging die er niet in. Het slotakkoord was uiteindelijk voor ons, zo konden we na een knap uitgespeelde tegenaanval nog de 1-2 eindscore vastleggen!
Man van de match: Andy, 2 minuten voor tijd een penalty stoppen en daarmee de aanval opzetten waaruit de winning goal valt! Dat hebben we graag
Lul van de match:???
 
VET.ST.GERDINGEN - POST LEU PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 13 november 2017 14:24
Uitslag 12-4
Vanaf de eerste minuut namen we de wedstrijd in handen en werd het duidelijk dat het één-richtingsvoetbal zou worden. We krijgen zo ongeveer kans na kans, maar opnieuw duurde het even vooralleer we ons eerste doelpunt scoren. En vanaf dan liep het losjes. Mede omdat onze tegenstander ons niet veel in de weg legde. Zij kwamen er in de eerste helft slechts 1 keer gevaarlijk uit. 3-0 aan de rust was dus niet eens zo overdreven.
Na de koffie ging de efficiëntie bij ons in stijgende lijn. We konden dus nog 9x de netten laten trillen. Helaas gaven we door onze laksheid en misschien de gemakzucht ook weer 4 tegengoals in cadeauverpakking weg.
12-4 dus na 70 minuten, niet eens overdreven volgens mij!
Man van de match: Stijn, opnieuw 5 goals! Ahmed, een hele match gespeeld! Knap jonge
Lul van de match: Gert-Jan, lekkere goal jong! Jammer genoeg aan de verkeerde kant van het veld...
 
VET.ST.GERDINGEN - DE BONGERD PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 07 november 2017 07:06
Uitslag 5-0
Nog eens een ‘Breese derby’. Jammergenoeg zijne deze wedtrijden bijna uitgestorven. De benaming van de wedstrijd was al veel beter als de wedstrijd zelf. Over de eerste helft kunnen we heel kort zijn, we probeerden nog wel te voetballen maar het lukte niet echt en de tegenstander probeerde niet eens. Logisch dus dat we moeten gaan rusten met een 0-0 op het bord.
De tweede helft was al niet veel beter maar door de vermoeidheid bij onze opponent kwam er toch meer en meer ruimte en bijgevolg ook meerdere (goede) kansen. Maar die moeten benut worden wil je een wedstrijd winnen. De eerste goal liet nog een tijdje op zich wachten maar vanaf de 1-0 ging het vlot en konden we uiteindelijk eindigen met 5-0 winst.
Mooie uitslag, allesbehalve mooie wedstrijd!
Man van de match: Gert, invallen bij een 0-0 stand... dat zegt genoeg!
Lul van de match: Ahmed, eraf gehaald worden bij een 0-0 stand... dat zegt genoeg! ;-)
 
JEROMMEKES I - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 31 oktober 2017 08:02
Uitslag 1-5
We begonnen slap aan de wedstrijd en wisten aanvankelijk geen antwoord op hun snelle spitsen. Al vlug komen we 1-0 achter en bleven maar achter de feiten aan lopen. Gaandeweg de eerste helft probeerden we ons toch iets of wat in de wedstrijd te knokken. Na een twintigtal minuten komen we langszij en konden we ook het spelbeeld omdraaien. We gaan in no-time van 1-1 naar 1-4 ruststand.
In de tweede helft gaat de match nog goed op en neer met tal van kansen aan beide kanten. De betere kansen waren misschien wel voor hun, maar dankzij een goede prestatie van onze keeper en het nodige geluk aan onze kant konden we voorkomen dat ze een tweede keer konden scoren. Het slotakkoord was nog voor ons waar e de 1-5 eindstand konden vastleggen.
Man van de match: Stijn 3 potten, Maarten mister assist. Knap boys!
Lul van de match: Jef, de klok van vrijdag op zaterdag naar winteruur zetten doen we nooit ;-)
 
VET.ST.GERDINGEN - KWB EKSEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 24 oktober 2017 06:00
Uitslag 5-2
Goed begonnen is half gewonnen zeggen ze, en dat konden we dit weekend zelf weer ondervinden. We begonnen sterk aan de wedstrijd met veel lopen zonder bal en goede combinaties. Dat resulteerde al vrij snel in een 1-0 en even later een 2-0 voorsprong. We waren heer en meester in die eerste helft. Eksel kon enkel tegenprikken via afstandsschoten. Aan de rust stonden we dan ook meer dan terecht 4-1 voor. De tweede helft liep het een pak minder vlot. Het tempo ging zienderogen omlaag en het aantal slechte passes steeg al even snel! Een maat voor niets dus die tweede helft waarin beide teams nog 1x konden scoren.
Eindstand 5-2 dus!
Man van de match: Guido, prima wedstrijdleiding
Lul van de match: Kevin, als je al een aantal weken op een bijzonder (laag) niveau acteert dan zal ik mezelf hier maar vernoemen!
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL