Home Home
Veteranen Gerdingen
EISDEN 70 - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 05 februari 2018 10:14
Uitslag 1-2
Na twee weken inactiviteit mochten we zaterdag nog eens de wei op. Al mogen we misschien het mooie kunstgrasveld in Eisden geen wei noemen. Onze tegenstander begon aan een hoog tempo aan de wedstrijd. Meteen was het duidelijk dat we een moeilijke namiddag gingen hebben tegen de jonge garde van Eisden. Toch waren wij het die de score konden openen na een dikke vijf minuten. Signaal voor de tegenstander om het gaspedaal nog wat verder in te drukken. Aanvankelijk kunnen we goed stand houden en af en toe eens tegenprikken. Halfverwege de eerste helft kon de thuisploeg dan toch, verdient, langszij komen. Maar vanaf dan kregen we meer en meer controle over de wedstrijd en werden we ook gevaarlijker. Nog voor rust komen we na een zeer mooi doelpunt weer op voorsprong.
De tweede helft ging goed op en neer met kansen aan beide kanten. Toch werd er in het slot nog gescoord na een te vlug genomen vrije trap. De sportiviteit van de tegenstander was daar wel groot want ze besloten de vrije trap opnieuw te nemen, chapeau!
Eindstand dus 1-2
Man van de match: Pé, 2 goals!
Lul van de match: GJ, op een kunstgrasveld toch nog in de grond trappen (voor open doel) knap jonge!
 
VET.ST.GERDINGEN - KWB HECHTEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 15 januari 2018 14:52
Uitslag 6-3
We begonnen sterk aan de partij waarin we, in tegenstelling tot andere weken, onze eerste kans in een doelpunt konden omzetten. Het was snel duidelijk dat we de betere ploeg waren en gingen op zoek naar de dubbele voorsprong. Op het kwartier was het zo ver, 2-0 en wedstrijd gespeeld? Maar daarna namen we wat gas terug en vergaten we te voetballen. Zo lieten we de tegenstander onnodig terug in de wedstrijd komen. Op slag van rust hetzelfde verhaal. Bij een 3-1 voorsprong laten we hun opnieuw terug  in de match komen. Rusten dus met 3-2.
De tweede helft begonnen we zoals onze eerste helft, volle kracht vooruit.
Dat leverde ons een vierde, vijfde en zesde doelpunt op. Daarna vergaten we om de score nog uit te diepen. In het slot van de wedstrijd waren het de bezoekers uit Hechtel die de score op 6-3 vastlegden in een uiterst sportieve wedstrijd.
Man van de match: de 11 strijdlustigen aan onze zijde
Lul van de match: de manier waarop we 3 goals slikken
 
VET.ST.GERDINGEN - FC GOOLDERHEIDE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 09 januari 2018 07:23
Uitslag 5-4
Er zat duidelijk nog teveel kerstkalkoen en nieuwjaarsborrels in het lichaam want we begonnen dramatisch aan de wedstrijd. Al moeten we zeggen dat de tegenstander ook wel aan 100% afwerkte. Nog voor het kwartier staan we 0-2 in het krijt. Vanaf dan beginnen we ons te herpakken en krijgen we ook enkele keren de kans om op 1-2 te komen. Maar het was opnieuw de tegenstander die wél scoorde, 0-3 aan de rust.
Toch hadden we het gevoel dat de wedstrijd hier nog niet gespeeld was, al moesten we dan wel vlug een aansluitingstreffer gaan maken. Dat probeerden we dus ook vanaf de eerste minuut in die tweede helft, en toch waren het weer de bezoekers die zowaar op 0-4 kwamen. Ietwat gelukkig kunnen we dan toch (op dat moment) de eerredder maken. We komen halfweg de tweede helft voor het eerst goed weg als een schot van hun tegen de lat eindigt. Geen 1-5 dus maar aan de overzijde viel wel de 2-4 en het geloof was terug. Met de volledige ploeg knokken en alles geven in het laatste kwartier lukte het ons zowaar om weer op gelijke hoogte te komen. En als kers op de taart de winning goal in de laatste minuut!
De comeback van het jaar nu al een feit!?
Man van de match: in de laatste seconden de winnende goal scoren, prima Kobe!
Lul van de match:???
 
VET.ST.GERDINGEN - FC BREUGHEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 09 januari 2018 07:22
Uitslag 2-0
De laatste wedstrijd van het jaar, tegen een stevige tegenstander. Het was een zeer gesloten match met weinig kansen langs beide zijden.
Diep in de tweede helft kunnen we ons speloverwicht uiteindelijk toch omzetten in een 1-0 voorsprong.
En enkele minuten voor tijd konden we de kers op de (ijs)taart zetten na een pareltje van GJ.
Met de zege en een doelpunt om in te kaderen kunnen we het jaar mooi afsluiten!
Man van de match: collectief sterk op wilskracht
Lul van de match: het beperkt aantal bezoekers dat na de match in de kantine zat
 
DE JAGERS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 19 december 2017 08:10
Uitslag 4-2
Ik heb nog steeds geen zin om hier veel woorden aan vuil te maken!
Wij kregen iets meer, en iets betere kansen. Maar zij scoorden gemakkelijker.
En het is pas fout als de scheidsrechter fluit!?!?
Van 1 ding ben ik zeker, volgend weekend gaan we het veel leuker hebben!
Man van de match: ???
Lul van de match:  .....lijkt mij duidelijk...........nooit meegemaakt
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL