Home
Veteranen Gerdingen
DE BONGERD - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 01 mei 2011 15:48

Uitslag 1 - 0. Wie maakt een verslagje, ik kan nu niet oordelen want ik was er niet.

 
FC GERKENBOYS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 24 april 2011 08:48

Uitslag 8 - 3.

Walter

 
FC EIKELS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 11 april 2011 09:38

Uitslag 6 - 1. Onbegrijpelijk weeral, wie de uitslag ziet zal niet geloven dat je dze partij zeker kan, moet winnen. Komen op een verdiende 1 - 0 voorsprong na redelijk voetbal op een zeer moeilijk te bespelen veld. Net even voor de rust prikken ze even terug, maar wij zijn duidelijk de betere, 1 - 1. Geen erg de tweede helft klaren we de klus. Kansen in het begin van de tweede helft om 1 - 5 voor te staan, alleen voor de keeper, 3 tegen één situaties, open kansen....maar daar wringt het allang hé. En dan weer die ongeschreven wet...wie de kansen niet afm....krijgt inderdaad het deksel op de neus. Op 10 min van 1 - 1 naar 6 - 1. Ongelooflijk. Ik wil niemand met de vingers wijzen maar voetbal is een teamsport, en als je elkaar onder de wedstrijd begint te verwijten en af te breken ben je geen ploeg meer en is dit voor een stuk het gevolg....iedereen voor zijn eigen deur keren...hebben we al werk genoeg denk ik. Laten we nu nog eens allemaal het hoofd leegmaken en er volgende match iedereen voor zichzelf je 100% geven voor het team en dan moet dat lukken.

Walter

Lul van de match: teamspirit bij sommigen?????????

Man van de match: Guido omwille van het aantreden bij de tegenpartij en Andy ondanks zijn 6 tegen doelpunten, feilloos gekeept vond ik. Was kansloos bij elk doelpunt en stond er dikwijls alleen voor.    

 
VET. ST. GERDINGEN - BROEKDUIVELS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 18 april 2011 08:28

Uitslag 1 - 5.Ik ga in herhaling vallen maar dit was een copie van de vorige weken. We speelden inderdaad met een noodploeg omdat er veel geblesseerden zijn op dit moment, maar we waren daardoor niet minder dan zij, De tegenstander is normaal een zeer degelijke ploeg. In plaats van 1 - 0, waren in het begin de betere, wordt het in de tegenaanval 0 - 1. En even later een onnodige strafschop, en dan gaan de kopjes weer naar beneden. Dat ontbrak zaterdag duidelijk, het karakter om terug te willen vechten, want het kon nog hoor. Maar als je dan weer onmiddellijk in de tweede helft op zo'n domme manier de 0 - 3 pakt wordt het heel moeiliijk. De rest is voor de geschiedenis. Er zijn er toch een paar die eens voor de spiegel moeten gaan staan en zich afvragen als ze zich echt 100% gegeven hebben om er iets van te maken. Hopelijk volgende week beter bij een Breese derby.

Walter

Man van de match: Gert, Bart en Jos bleven er echt voor gaan.

Lul van de match: vul maar in......  

 
VET. ST. GERDINGEN - OLYMPIA CREYEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 04 april 2011 11:21

Uitslag 0 - 3. Hetzelfde scenario van vorige week vond ik, alleen was deze tegenstander zeker niet sterker of beter dan ons. Zij komen na een gelijkopgaande partij op voorsprong voor de rust, geen probleem eigenlijk want we hadden al enkelen kansen gehad om op voorsprong te komen. Maar daar wrong opnieuw het schoentje. In de tweede helft gaan we met frisse moed terug het terrein op met een gevoel we gaan ze pakken, maar we komen op een ongelukkige manier op 0 - 2. Boeken toe denk je dan, maar we krijgen nog de betere kansen op 1 - 2 en zelfs de gelijkmaker, maar als je niet afwerkt.......jaja altijd hetzelfde verhaaltje. Zonder een verwijt aan de spitsen die enkele kansen onbenut lieten, vanuit de tweede lijn en vanuit de verdediging werden de kansen ook niet verzliverd. De rest is voor de statistieken. Was het de eerste warmte (25 gr) die ons loom maakte, bij mij was dat toch zo vond ik, tegen volgende week met frisse moed naar Maaseik. Daar hebben we nog iets recht te zetten.

Walter

Man van de match: het mooie weer misshien

Lul van de match: in samenspraak kwamen we unaniem op één persoon uit. Sorry Dave, je ploegje zo in de steek laten.....volgens sommigen heeft de Brantano er iets mee te maken....grapje hé.   

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL